Доброволци почистиха Ботаническата градина

Автор:
Вторник, 13 Март 2018 15:34
Доброволци почистиха Ботаническата градина

Природолюбители и доброволци се включиха в първото за 2018 организирано почистване на Ботаническата градина към Аграрния университет в гр. Пловдив, което се проведе на 11 март, неделя. А резултатът – пролетни цветя вече разцъфват върху почистените от предходните доброволчески акции места!

Очакваме ви отново на 25 март (неделя) от 11 часа, когато, освен че ще продължим с почистването на територията от боклук и индустриални отпадъци, ще окачим заедно къщички и хранилки за животни и птици. Ако имате такива, вземете ги със себе си. А ако ли не, може да направим нови на място. Осигуряваме оборудване и инструменти – ръкавици, чували за боклук, лопати, ножици и др., но всякаква допълнителна помощ е добре дошла.

Искаме за пореден път да благодарим на Аграрен университет – Пловдив, от чието ръководство обявиха, че ще започнат да провеждат студентски практики на територията на градината, за да подпомогнат по-бързото й преобразяване в райско кътче. Благодарим на кмета на район Тракия, който активно продължава да съдейства с извозването на събрания боклук, както и с процеса по подготовката и изграждането на предвидената ограда. И не на последно място, благодарим на всички наши съмишленици за усърдната работа и отделеното време.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

 • читател

  Зелените екоидиоти включили ли са се? Или те са само по протести и лапане на пари от екопроекти...

 • ТОТО

  отговори на: читател

  А ТИ ГЕРБЕРСКИ ИДИОТ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИШ ЛИ

 • читател

  отговори на: ТОТО

  ТОТО, ЗНАМ ЧЕНА ТЕМА ЧИСТОТА СИ АЛЕРГИЧЕН... ВСЕ ПАК ПО ЦЯЛ ДЕН ЧИСТИШ ТОАЛЕТНИТЕ В ПАНАИЛА - ЧЕРВЕНО БОКЛУЧЕ... Така че грабвай метлата и бързо с екоидиотите да наговорите пореден ялов мининг срещу ГЕРБ и Патриотите, между две метли.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм