СДС: Не сме се коалирали с Цветанов

Автор:
Петък, 18 Септември 2020 10:46
Тони Симидчева Тони Симидчева

Ръководствата на СДС - Пловдив и СДС - Пловдив област опровергаха вчерашната информация за обща пресконференция с Цветан Цветанов днес от 11.30 часа.

Оказва се, че бившият втори в ГЕРБ с партията си Републиканци за България се е коалирал с част от бившето ръководство на двете организации на СДС.

Председателят на СДС – Пловдив г-жа Тони Симидчиева, и на СДС – Пловдив област – д-р Светозар Шуманов, категорично опровергаха възможността Синята партия да играе с Цветан Цветанов на изборите догодина.

Самият Цветанов обаче обяви, че структури на СДС минавали към неговата формация.

Той каза и че имало административен натиск в Пловдив върху хора от ГЕРБ да не влязат в Републиканци за България.

Искам да призова и да помоля както кмета на Пловдив, така и тези, които имат управленски лостове за въздействие върху хората. Не го правете!. Страхът не може да гарантира успех в управлението, нито дава политически дивиденти, а само връща хората към времена от миналото, каза Цветанов.

Най-големите ни опоненти са БСП и ДПС. С най-близки до нашите идеи са Демократична България, заяви Цветанов и обяви, че Ребулкинаци за България няма да приемат Бойко Борисов за следващ премиер.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • София лиса

    Пилев, Цанков и Хаджийски. Старата банда. Ето защо не бива да давате на концесия партията си на ВМРО, тъпи седесари. А бсп родопи защо даде на Пилев да храни детските градини в Общината, ще отговарят на парламентарните избори.

  • Стар седесар

    Браво Тони

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм