Христо Иванов се върза за Маджо /видео/

Автор:
Понеделник, 10 Август 2020 10:03

Интересен разговор влезе в живото излъчване на Христо Иванов от протеста в неделя вечерта. 

Още по-интересното е, че разговорът е излъчен наживо в профила на самия Иванов.

Докато лидерът на "Да, България" протестираше около палатковия лагер на Орлов мост и излъчваше на живо в социалните мрежи, към него се приближи негов съратник и поиска да се фотографира с него. 

„Я ме щракни, защото като стане премиер, дет‘ се вика, да не ни забрави“, започва разговорът мъжът, разпознат от мнозина като бившия депутат от НДСВ Димитър Ламбовски, пише dariknews

„Значи, изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо“, напира да му каже Ламбовски, но Иванов го прекъсва с думите "Чакай сега, че правим лайф". Събеседникът му отново настоява да му съобщи новината. "Само да ти кажа, обадил се на Маджо…“. Иванов обаче бърза да приключи разговора, бързо го скастря с "Шшшт " и му дава знак с ръка, че не е времето и мястото да обсъждат подобни неща. „После ще говорим“, съгласява се мъжът. 

Името на Димитър Ламбовски се свързва с групировката СИК през 90-те години. В миналото в колата му бе поставена бомба. Той е и собственикът на частното гробище в Бояна.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (13)

Покажи предишните коментари
 • Антоанета Любенова

  Каквото и да е, г-н Христо Иванов, махнете се от протестите! Точно вие, бивш министър не сте за там!

 • Snezhana Yaneva

  Ха ха ха, протестърите дружно ще бъдат употребени и ще има да се чудят за какво са стояли по площадите

 • Galya

  Достатъчно ми и , че беше министър , подписа неща , срещу които сега се ''бори'' ! За соросоид не мисля да гласувам ! Не трябва да се допускат такива , които вече са били във властта ! Омръзна ми от него и от мая ! Нямам му грам доверие и току виж се е коалирал с тези , срещу които сега скача ! При положение , че неговите развяват европейското знаме на протест за България , няма как да ме убеди , че за него България е на първо място ! Постоянното му присъствие в медиите , също говори много ! Да вземем да мислим , за да не си нагресем нов '' баце ''!

 • Иванов, Христо

  Един от любимите похвати на ония, които са тинята на обществото е да се разплискат и да оцапани с пръските си ония, които искат да ги изринат. Ето защо пръските на тинята са насочени към Христо Иванов, защото той има най-големите принос в битката срещу тинята на обществото.

 • Савов

  Боклук е Х. Иванов ! Не трябва да бъде допускан до властта

 • Руми

  Чиста проба провокация,да имат троловете радост в живота!

 • Каменов

  отговори на: Руми

  ХАЙДЕ БЕ ПРОВОКАЦИЯ ПРЕГРЪЩАТ, СНИМАТ СЕ С БЪДЕЩИЯ ПРЕМИЕР И ПРОСТО СЕ ИЗДЪНИХА НА ЖИВО

 • Тихо

  отговори на: Руми

  Да бе провокация, защо тогава му вика “тихо”?

 • читател

  Ето защо Хр. Иванов толкова много желае маДжоритарни избори, протестиращи дебили. https://i.ibb.co/6gBMVjf/image.jpg

 • мечо

  Христо Иванов - Бойкикиев е потомствен комунист от 150 години. Дядо и прадядо по майчина линия са върли и убедени комунист от време ОНО. Нещо са учили по Западна Европа когато комунизма е бил на мода сред младите интелигенти. Майка му прокурорката Бойкикиева по Живково време също е върла комунистка. Той е израстнал в семейство най-приближено до семейството на Т. Живков и от дете знае, че най-хубавия политико-икономически строй в една държава е комунизма и социализма. Трудно е от такъв човек да стане демократ. Аз пък съм израстнал в семейство в което не съм чул една блага дума за комунистите и техния режим така, че и от мен не може да се пръкне честен и любящ член на БСП (БКП).

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм