Хулиганът от Орлов мост не ще тест за дрога

Автор:
Събота, 01 Август 2020 07:56
Хулиганът от Орлов мост не ще тест за дрога

Арестуваният за хулиганство Петър Кърджилов, пиар на осъдената бивша кметица на район Младост - Десислава Иванчева, е отказал да го тестват за дрога и алкохол.

Той бе отведен в Първо районно управление на СДВР, където е задържан за 72 часа. Там беше задържана и 73-годишна жена, която дясната ръка на Иванчева нападна и заля с вода на Орлов мост. Тя е била разпитана и след това освободена.

Протестърите най-нагло обявиха по БНТ, че жената съвсем не била баба с бастун, а около 40-годишна! Те твърдяха, че тя тръгнала да ги налага с бастуна си!

На кадрите обаче се вижда как облечен с жълта жилетка, бившият пиар на Иванчева крещеше на пенсионерката Марш оттук!, когато тя му отвърна с бастуна си в опит да се защити.

Кърджилов се опита да привлече вниманието с крясъци, че го отвеждат и че го боли, след като му поставиха белезниците.

Зам.-шефът на охранителната полиция обаче комисар Тони Тодоров обясни, че арестът му е проведен по всички правила, а белезниците са сложени заради агресивното му поведение. Комисар Тодоров заяви, че ще се изясни имало ли е провокация.

Светослав Трайков, който участва в акцията по спирането на метрото и е един от организаторите на протеста, заяви, че жената е провокатор и е била пратена от ГЕРБ.

Тридесетина минути, след като се случи случката, всички т.нар остриета на ГЕРБ пуснаха в социалните мрежи тяхната теория – че ние, протестиращите, бием баби. Първо, жената не е баба, а е на около 40 години. Второ, ние не бием баби. Това беше със сигурност провокатор, който цели да направи проблем и скандал, излъга терористът от метрото, който също е с обвинение за хулиганство като пиара на Иванчева.

От ГЕРБ заявиха, че жената не е член на партията, нито е била такъв.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм