Истинското лице на Отровните - фашисти!

Автор:
Четвъртък, 30 Юли 2020 06:45
Истинското лице на Отровните - фашисти!

Какво се случи снощи късно вечерта. Младият компютърен инженер Халед Мохи беше блокиран 4 часа в колата си от агресивни и неадекватни хора. Причината? Минал е през кръстовище, което не е било блокирано, но е имало 50 души на отсрещното платно.

Разярени, че се нарушава „тяхната територия“ от всички страни около колата се скупчват хора, които хвърлят кенове бира, кал, камъни и други предмети по автомобила на Халед, докато ритат и блъскат ламарината. Само намесата на полицията спасява младото момче от побой.

Пред медии от блокирания си автомобил Халед Мохи обясни многократно, че самият той е протестирал в първите дни на гражданското недоволство. По думите му, случващото се в момента няма нищо общо с мирен протест и тези хора целенасочено нападат невинни преминаващи хора и автомобили. „Обградиха ме, тръгнаха да ме бият, притесних се. Нали уж са мирни протести? И аз протестирах до скоро...“

През цялото време инициатива „Правосъдие за всеки“ излъчваше грозните сцени във Фейсбук страницата си, като включително снимащата правеше внушения, държеше се агресивно и зовеше към саморазправа. Какво видяхме и чухме на кадрите, заснети от самите протестиращи?

Основното внушение беше, че младият шофьор е син на някоя „мутра от ГЕРБ“ и е прегазил друг младеж, който е в критично състояние в ИСУЛ. Зовяха за тестове за алкохол и наркотици, арест, затвор и доживотна присъда за тази „мутра“.

Полицаите реагираха адекватно на призивите на агресивната тълпа и незабавно, пред публика, му бяха извършени два теста. Резултатите – негативни. Тълпата озверя, че „мутрата“ не е пияна, или надрусана. Започна да обвинява полицията, че охранява престъпници и се призоваваха един друг да обърнат колата на младежа, за да си получи заслуженото. Снимаха от близо номера на колата и лицето на „нарушителя“, който според тях е нечий син.

Какво се оказа в крайна сметка - че „прегазения младеж“ е съвсем здрав – самият той прояви мъдрост и се върна, за да стисне ръката на шофьора и да получи неговото извинение. Двама достойни млади българи на фона на озверялата тълпа, които търсеха саморазправа или най-малкото затвор. И към днешния ден двамата младежи нямат претенции един към друг – няма подадена жалба.

Как се обръщаха протестиращите към Халед Мохи в ефира на няколко медии и стотици живи излъчвания - с епитети като „Духай“, „Мършо“, „Бой по това куче“, „Мутра гази народа“, „Тоя педераст дайте го на нас“, „На зло куче – зъл прът“, „Дреме ми на дедовия“, „Ще ми се качи на...“. Всичко това докато част от тях бяха очевидно в неадекватно състояние, с бира и цигара в уста.

В заключение сами те казаха, че младежът го е спасило само, че полицията е там....И през цялото време твърдяха, че по конституция имали право на граждански арест.

Халед Мохи беше невинна жертва на озверяла тълпа, виждаща враг във всеки, който кара „скъпа баварска кола“ – те намразиха един от младите лица на същия този протест и само за секунди го обявиха за „мутра от ГЕРБ“ и престъпник, който трябва да бъде поне набит.

Самият той заяви, че ще подаде жалба срещу хората, които го мъчиха и обиждаха 4 часа. „Снимаха ме без да съм нарушил закона, качиха ме в социалните мрежи с разни клевети пред цяла България“, обясни Мохи.

Само няколко часа по-рано друг млад човек се качи на сцената пред президентството, за да заяви, че иска оставката на всички – и тази на президента Румен Радев. В отговор младежът бива изгонен с размахване на средни пръсти в лицето от агресивна жена, която му казва през зъби: “Марш“. Слизайки от трибуната младежът бива посрещнат от няколко белокоси мъже, които размахват юмруци и го псуват. Момчето буквално бива спасено от саморазправа от друга група млади хора, които го пазят с телата си.

Това е лицето на протеста – страховита агресивна тълпа, която е готова да пребие и да клевети всеки, който им се изпречи на пътя – млади, стари, жени, деца, привърженици на „врага“ или дори такива, които симпатизират на собствените им цели. Злобни и агресивни хора нападат „лицата“ на протеста – младите хора с позиция.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • Тео

    Каквито и измислици да напишете няма да демотивирате хората в битката им срещу мафията. Напразно се напъвате, напразно са и парите, които ви плащат затова.

  • Гаго трола

    Ми нормално комунисто партизани шумкарски ценности прийоми така е като ги извадят от спокойния сън в землянките свърши кашкавала и като требва да платят за още кашкавал

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм