Ева Майдел прати Радан при Божков и Манолова

Автор:
Вторник, 28 Юли 2020 06:47
Ева Майдел прати Радан при Божков и Манолова

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел скочи остро на колегата си от Демократична България Радан Кънев. Поводът е написаното от Кънев във фейсбук по повод отпуснатите средства за България от Брюксел, в което той твърди, че страната ни получава една голяма нула.

Ето как Майдел критикува позицията на Кънев:

“Постигането на европейски успехи не е лесно. Изисква убеждаване на много хора в ЕС и аргументиране на българския интерес. Да ни подкрепят за едно или друго решение: разговори с евродепутати, срещи с политици от други държави, убеждаване и търсене на компромис с премиери и президенти. Трудно, бавно, невинаги изцяло успешно. Това правим ние.

Искам да попитам Радан Кънев, който е написал как България нищо не е постигнала, въпреки очевидния добър резултат, колко пъти той говори с чужд лидер и го убеди да промени мнението си в полза на България? Колко пъти той опита да направи коалиция с някого в полза на България? Единствената коалиция, която виждаме, че можете да градите не с някой в Европа, а с Божков, Мая Манолова и Корнелия Нинова. Тя не е за защита на българския интерес в Европа, а за властта в България”.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • Геволето Къне трол

    Аааааа Ратко Кънев адаша има успехи как да нема в руското консулство изтривалка е на Решетника. За посолства още не е дорасъл за Мацква никога. Кога се търка в крачолите на Марксиста Костов беше най добре на завет снишен за бурите.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм