Как ще купуваме парфюмите си сега в Пловдив?

Автор:
Понеделник, 01 Юни 2020 16:40
Как ще купуваме парфюмите си сега в Пловдив?

Ситуацията с обявеното извънредно положение във връзка с пандемията от коронавируса, оставиха вратите на много магазини в Пловдив затворени. В това число и парфюмериите, от където клиентите пазаруват любимите си аромати.

Добра новина на всички почитатели на оригиналните маркови парфюми, е че наскоро, един от най-предпочитаните магазини за парфюми в Пловдив - “Венера Козметикс”, отвори официално врати за клиенти. Жителите на града имат възможността вече 25 години да купуват аромати на световно известни марки с високо качество и доказано оригинален произход, благодарение на голямото разнообразие, което магазина предлага.

Всеки, който желае да се сдобие с любимото си ухание или да обнови своята парфюмна колекция, може да го направи, като посети физическия магазин на “Венера Козметикс” на познатия адрес: бул. “Марица” 130. Магазинът ще работи със стандартно работно време от 09:00-18:00 през делничните дни и от 09:00-15:00 в събота.

Във своята официална Facebook страница, екипът на магазина, съобщава, че обслужването на клиенти ще се извършва при спазване на стриктни мерки за безопасност и допускането на ограничен брой клиенти в магазина, за да защитят тяхното здраве.

Опитните продавач-консултанти ще ви дадат полезни съвети и ще се погрижат да изберете най-подходящото ухание за лично ползване или за подарък на любим човек.

Също така напомнят, че клиентите, които предпочитат да останат вкъщи или са привърженици на пазаруването по интернет, имат възможността да поръчат оригинални дизайнерски аромати, използвайки онлайн магазина на Венера Козметикс.

Fragrances.bg е един от водещите онлайн магазини у нас, който предлага голям асортимент от маркови парфюми. Любителите на качествените ухания, които искат да научат повече за ароматите, съставките и интересни факти за някои от най-известните марки, могат да открият много полезни статии в блога на Венера Козметикс.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • Гост

    И цената разбира се е двойна, изпитах го!

  • читател

    отговори на: Гост

    По нета винаги цените са по-ниски, но купуване на парфюми само от доказани търговци - първо на живо и проба на аромата и после по нета от сайта на СЪЩИЯ ТЪРГОВЕЦ.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм