Рецидивист отвлича и изнасилва пловдивчанка

Автор:
Четвъртък, 28 Май 2020 09:35
Рецидивист отвлича и изнасилва пловдивчанка

Рецидивист, отвлякъл пловдивчанка в София, гаврил се с нея и я изнасилил след заплахи, застава пред Окръжен съд Пловдив днес.

П.М. се запознал с жертвата в социалната мрежа.

На 6 януари 2019 г. дошъл в Пловдив на се видят наживо. Тогава отвлича Р. В. и насила с кола я закарва в къща в София, където я изнасилва многократно и я заплашва да мълчи.

Срещу него са повдигнати две обвинения - за отвличане и за изнасилване след принуда със заплашване.

Делото е насрочено в разпоредително заседание.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • *

    Ако криминалната хроника, която изпълва медиите на една държава, е повече от 80%, това говори за пълна неспособност на съответните и институции да защитят населението от престъпниците! В нормалните държави това води, най-малкото до оставка на яловите министри! А в най-нормалните - цялото правителство! Тук обаче са достатъчни само две, три разходки на каскета Гешев из провинцията, за да се вдъхнат сигурност и спокойствие на потърпевшите! А после ... Президента разбира се е виновен, че вместо да обединява нацията, той критикува управляващите! Абе мазухистка му работа бе, ама пък ние си я харесваме, защото кой и къде може да издържи повече от десетилетие лъжи, лошотия, простотия и беднотия и да е щастлив?!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм