Божков: Онлайн избор в Левски, Степан - да си гледа работата

Автор:
Сряда, 20 Май 2020 12:11
Божков: Онлайн избор в Левски, Степан - да си гледа работата

Васил Божков предложи тази сутрин на фейстраницата си новият собственик на ПФК Левски да бъдем избран онлайн.

Да го видим как ще направи Общо събрание, коментира през това време по Нова телевизия Степан Хиндлиян, който обедини всички фракции на сините и се обяви в полза на Наско Сираков, живата икона на клуба, по думите му, да стане новият биг бос на Герена.

"Когато един премиер се страхува или не може да се подпише, идва време за избори. Съгласни ли сте новият собственик на акциите на Левски да бъде определен чрез електронно гласуване?", написа Божков, на когото са повдигнати 11 обвинения и създаде анкета.

Точно преди седмица дясната ръка на Божков Георги Попов джироса акциите на сините на премиера Бойко Борисов, който обаче отказа да ги приеме.

Използваният за куриер журналист Сашо Диков занесе акциите на изпълнителния директор на клуба Павел Колев.

Мажоритарен собственик на акциите е Георги Попов, който е заедно с него в Дубай, и притежава 86,5 процента от акциите на ПФК Левски.

Тити Папазов пък призова у Божков да надделее разумът, никога досега един човек не е обединявал толкова Левски, никой не е имал такава подкрепа като Наско Сираков, каза разплакан Тити по Нова телевизия.

В момента тече събрание на Управителния съвет на Герена.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • читател

  Черепа, очевидно абсолютно кух вече, пръдължава с подигравката с Левски... Явно въобще не смята, някога ще се върне в България. Футболните запалянковци са обикновено тъпаци, отмъстителни и тази подобна гавра няма да му простят, независимо колко бивши ченгета ще го охраняват... Но гаврата с Левски продължава. Да видим Мунчо на бг журналистиката Сашо Диков как ще коментира поредната гавра с Левски.

 • хаха

  отговори на: читател

  Абсурд да се върне, няма кой да го спаси от левскарите, ще го разфасоват където и да е!!! Само да го видят!!!

 • читател

  отговори на: читател

  Така, така, покрай Сашо Диков, гледай и Владимир Береану какво коментира, та белким някои неща ти се поизяснят! А дано, ама надали! Иначе, от теб по-голям Мунчо едва ли има в тази държава?!

 • читател

  отговори на: читател

  Ей, Славке дебилко... https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpgДа живее Славчо, Левски и смърт за Тотев. https://i.ibb.co/djxc22Z/image.jpgПий хапчета, идиотко и най-вече не пропускай електрошоковете, защото бай Йоло Денев, явно редовно ги посещава и по-рядко ходи на митингите на дебилите, https://i.ibb.co/gTHbNsJ/2.jpgСлавке!

 • читател

  Циркът забъркан от оглупелият тотално Череп продължава. Ако в най-кратък срок не прехвърли адекватно акциите на клуба - просто дори да бъде оправдан по делета си, да забрави за връщане в бг. Да му мислят наследниците, че феновете на Левски тях ще погнат.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм