Цацаров даде на съд Малката секира и Прокопиев

Автор:
Сряда, 20 Май 2020 12:06
Цацаров даде на съд Малката секира и Прокопиев

Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) внася в съда иск за отнемането на над 10.8 милиона лева срещу бившия финансов министър Стоян Александров - Малката секира, и свързани с него лица.

Основанието е извършване на незаконни банкови дейности и неправомерно забогатяване.

С друго свое решение от днес Антикорупционната комисия ще иска отнемането на малко над 450 хиляди лева от бизнесмена Иво Прокопиев и неговата съпруга. Въпросните нарушения нямат общо с издателската дейност на Прокопиев, уточниха от комисията.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • читател

  https://i.ibb.co/VwSvj25/22.jpgА луксозната кооперация с https://i.ibb.co/mGRVPpg/22.jpg8 метровия басейн в задния двор на областната Оправителка Дани-Здравка кога ще бъде проверена, за източник на доходите на собствениците - мама и татко Кленджарови пенсионерите от Гладно поле.

 • Цацаров

  отговори на: читател

  Вече проверяваме луксозна кооперация с басейна на ул. Карловска. https://i.ibb.co/nDrBFMw/image.jpgСкоро ще има резултати и Гешев чака.

 • читател

  отговори на: Цацаров

  Ей Наташке, верно сама си пишеш и сама си отговаряш, ей! А сигурно сама си и вярваш, деби! Иначе, дреме му на Гешев на каскетя! Хи, Хи, Хи...

 • читател

  отговори на: читател

  Славке, дебилко хилиш се, както винаги неадекватно. А на Гешев му дреме, ама когато %%му дойде времето" ще настъпи областната Опратвителка... И ще и изпразни басейна. :):):)

 • читател

  Малката Секира - поредният куц кон на Т. Дончева и политическото бутиково лудо движение 21. Получаващо на всеки избор по около 21 гласа.

 • Оз

  отговори на: читател

  Слави, Слави, всички чакат Слави какво ще реши! Той е...той ще е спасението и то в такт 7/8!

 • читател

  отговори на: Оз

  По куц кон от Слави 7/8 https://lh3.googleusercontent.com/proxy/XhH-OBYq2d-bsTQuInZCNTcrGH0lc4Y849kgJJtLLcWIk8zWXC6Nr3hnp_ZB342Ko4yrZ_CHSmsgg6manDNBMrF5WR9aTnskAVydSFmLтату чалгаджията няма /дори в буквален смисъл/ и https://static.petel.bg/resources/2015/12/02/2(97)_444x453.jpgдано се пусне в избори, ама го е страх от плачевния резултат, за да видите протест-дебили, ще че бъде нищо повече от Бареков, този капут и ще преключи като него.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм