Борисов за Радев: Това държавен глава ли е?!

Автор:
Вторник, 19 Май 2020 15:48
Борисов за Радев: Това държавен глава ли е?!

 "Вярно ли така ви каза?" С този въпрос реагира премиерът Бойко Борисов, помолен за коментар на думите на президента Радев в Елин Пелин, че ако той бил на власт, нямало да се краде.

Борисов посочи в отговор, че именно Румен Радев е имал желанието да се изхарчат много скоростно парите за грипени именно по време на неговото служебно правителство.

Отговорът си Борисов даде "с риск да не засегне един обединител на нацията", но и възмутен, че един държавен глава може да произнесе такива думи на четвъртата година на мандата си.

"Ние никога не сме си позволили такъв тон и такива квалификации. Да не говорим за хъкането и мъкането, което всички чухме, каза той.

С огромни усилия, стъпка по стъпка успяваме да върнем живота на хората, напомни Борисов и посочи, че с хиляди страхове продължаваме да се движим напред и да не направим дългове, категоричен бе премиерът.

Борисов внимателно слушал и вицепремиера Илияна Йотова и призивите й заедно да излезем от кризата, а сега - това лицемерие, коментира министър-председателят.

Той изтъкна, че по време на управлението на ГЕРБ са се родили над 770 000 млади хора.

При неговата партия мрат повече, посочи Борисов в отговор на критиките на държавния глава, че по неговото управление населението се било стопило с 600 000 души.

"Това логика ли е, това държавен глава ли е", попита риторично Борисов.

Вие представяте ли си докъде е изпаднал този човек, докато говоря с лидерите на Балканите как да докараме пари, как протестиращите да возят туристи, за да си изкарват парите, а не да ги съберем от данъците на хората и да ги раздадем. Това, ако е вярно, което го е казал - това ли е добронамереността, с която те действат, коментира още Бойко Борисов, възмутен от лицемерието.

Загубите са към 3.5 млрд. лева за икономиката ни от коронавируса.

Не е обсъждана оставка на финансовия министър Владислав Горанов, заяви в отговор на въпрос още премиерът Борисов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • Ив.Ляскоф

  ГОРАННОВ Е ЗА СЪД!СТИГА ОПЪВА ЧАДЪР НАД НЕГО.ТАКАВА КОРУПЦИЯ НЕ Е ИМАЛО НИКОГА!.ЩО ЗА ПРЕМИЕР СИ ЩОМ /НЕ/ЗНАЕШ,ЧЕ ОТ ХАЗАРТА КРАДАТ МИЛИАРД,ОТ МИТНИЦИТЕ С ВНОСА ОТ КИТАЙ ОЩЕ ЕДИН МИЛИАРД И ОЩЕ МН.ДРУГИ,ПРЕД ОЧИТЕ ВИ ?? СРАМ И ПОЗОР!!

 • читател

  отговори на: Ив.Ляскоф

  Шофьорът на самолет Радев е адекватен само на лоста https://img.bg.sof.cmestatic.com/media/images/640x320/Mar2018/2111585309.jpg и то с главата надолу, ама трябва повече така да виси, за да му влиза кръв в празната червена бетонна кратуна.
  ПС. Дебил, пий хапчета и не се превъзбуждай с капс лока.

 • *

  Точен както винаги, Президента отново показа на Вожда, че е неспособен да се справи с вихрещата се корупция! Очевидно е, че любимия му министър Горанов, скоро ще му изяде главата, вместо вече да е осъден и да цикли нара в пандиза! Но, емоциите типърва предстоят!

 • читател

  отговори на: *

  Пиши на руски, бе руско-шофьорска пропутинова подложко...

  Наложете фуражката. Тя компенсира липсата на хълмове и падини в подчерепното пространство. Поне респектира. Без нея, господин Радев, не създавате респект вече. Лошото е, че не респектирате дори и с поста, който заемате. Всъщност, дори се чудя това държавен пост ли е, или е просто петгодишен интелектуален пост за Вас. Там, където се намирате, не е необходимо такова дълго постене - нахранете мозъка. Той има нужда от кислород, не от Нинова... А и дамата около Вас (защото тя не е ДО Вас, тъй като, където и да се обърнете тя е около)- запомнете от мен, по-възрастния и доста патил от жени. Дължината на краката почти никога не се движат с разкрача на мисълта. Не са право пропорционални, напротив. Опитът подсказва, че колкото по-дълги са краката на една жена, толкова повече мозъкът й е на къси пасове. Достоевски е казал (този път не става въпрос за Гьоте, а за един руски писател) че красотата ще спаси света. Но заради лошия превод на Омир не е отчел, че именно красивата Елена заличава Троя от лицето на земята. А Троя е била далеч под вашите любими шестотин хиляди, нали, г-н Радев... Нали...

  Хр. Стоянов

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм