Зико: Пловдивчани, благодаря Ви! Нека бъдем отговорни!

Автор:
Петък, 03 Април 2020 18:02
Зико: Пловдивчани, благодаря Ви! Нека бъдем отговорни!

Кметът на Пловдив Здравко Димитров отправи обръщение към всички пловдивчани чрез своята Фейсбук страница.

В него той им благодари за това, че са отговорни и дисциплинирани в сложната обстановка на епидемията. Той призовава да продължим да бъдем още по-дисциплинирани и отговорни към себе си и своите близки, да си помагаме и да бъдем грижовни към най-нуждаещите се.

Ето и целия текст:

Уважаеми съграждани,

Днес отправям към вас благодарност за търпението и отговорността, с която приемате и изпълнявате мерките за защита от епидемията COVID-19. За всички нас това е едно голямо предизвикателство и изпитание, промяна в начина на живот, на комуникация, работа и образование. Благодаря Ви, но трябва да продължим и да сме още по-солидарни, още по-отговорни и още по-дисциплинирани!

Благодаря на пловдивските медици, които са на предна линия и всеки ден рискуват своя живот, за да гарантират здравето ни! Всяка вечер, когато бият камбаните на пловдивските храмове, чувам вашите аплодисменти за тях, нека бъдат още по-силни. Те имат нужда от тях!

Благодаря на социалните работници и доброволците, които от първия ден са до самотните, нуждаещите се и възрастни хора! Подкрепят ги и се грижат за тях.

Благодаря и на всички служители от общинските предприятия, които всеки ден неуморно осъществяват мерките за дезинфекция и чистота!

Благодаря на служителите на реда - МВР, Общинска полиция и Общинска охрана за това, че са на своя пост и продължават да изпълняват контрола и спазването на мерките, грижат се за реда и спокойствието ни!

Благодаря на пловдивските учители, които много бързо пренастроиха обучението и почти на 100 процента са в нормален учебен онлайн процес!

Благодаря и на учениците, защото имат по-добри резултати, станали са по-активни и ученолюбиви!

Благодаря и на отговорния бизнес и на индивидуалните дарители, които ни помагат в осигуряването на предпазни средства, дезинфектанти, животоспасяваща медицинска техника и хранителни продукти за най-нуждаещите се!

Благодаря, Пловдив!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

 • Не вАжиш!

  Няма никакво значение какво произнася във ФБ мозъклията =и без туй се е барикадирал зад десетина ЗАМ-ове и калабалък РАЙ-ове.
  Може ли БЕЗ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ с тъпизмите му?
  Да си цицат заплатите със софиянците му и да ...го духа!

 • Бойковец

  Странно,нашият кмет е надарен с извънземен слух,чак от Бойково( където се скри със семейството си)чува ръкоплясканията на истинските ПЛОВДИВЧАНИ!Хвала!

 • Заплата му носят?

  отговори на: Бойковец

  ЗАПЛАТА на Зико му плащаме, за да работи, да върши нещо, да [b]СВЪРШИ НЕЩО[/b] ПОЛЕЗНО фместо да ни се кипри като някаква ПримаДонна с поклон-наляво / поклон-надясно "мерсиме!" към обожателките. Вместо в РАБОТНО ВРЕМЕ да се забавлява в FaceBook and YouTube и Games и PORN. Вместо да ни "благодари" за обичта ни, че сме му верни лоялни ПОСЛУШНИЦИ

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм