Георги Мараджиев остава шеф на ГЕРБ Пловдив Област

Автор:
Сряда, 19 Февруари 2020 10:23
Георги Мараджиев остава шеф на ГЕРБ Пловдив Област

Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ не прие оставката на Георги Мараджиев като областен координатор на партията в Пловдив област.

След като се запозна с всички факти и обстоятелства около имущественото състояние на Георги Мараджиев и изслуша неговата позиция днес в национален ефир, Изпълнителната комисия (ИК) на ПП ГЕРБ взе решение да не приеме оставката му като областен координатор на партията в Пловдив област.

Ръководството на ГЕРБ благодари на Георги Мараджиев за проявения висок морален стандарт с депозираната оставка при появата на най-малкото съмнение около репутацията му. ИК на ГЕРБ оценява високо работата на Георги Мараджиев като областен координатор, вследствие на която на последните местни избори в Пловдив област ГЕРБ спечели 6 нови общински кметове.

Мараджиев извади всички документи относно имотното си и финансово състояние, от които се вижда, че е абсолютно чист и неговият бизнес преди да стане кмет е бил на светло.

Plovdiv-online още вчера публикува документите и защитата на Мараджиев, който е два мандата кмет на Община Стамболийски и бе изключително некоректно нападнат от осъдено на първа инстанция лице - Атанас Мавродиев, и друг бизнесмен от града, дължащ средства към държавния бюджет.

Тази сутрин бТВ даде думата на Мараджиев, който разби на пух и прах несъстоятелните обвинения на медията от вчера.

На въпрос защо е подал оставка, след като всичко е чисто, Георги Мараджиев отговори: Защото така ме е учил баща ми! Защото достойнството е над всичко!

ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм