Борисов: Левски ще го има и след мен, и след Божков!

Автор:
Четвъртък, 23 Януари 2020 12:07
Борисов: Левски ще го има и след мен, и след Божков!

Проверката в хазарта продължава, дали ще има осъдени - ще видим. Работи се на пълни обороти!

Ако този доклад е верен /на Агенцията за държавен и финансов контрол от вчера - б.р./ - много хора ще имат проблем. Ако не е верен - няма от какво да се безпокоят. Сега е дошло времето на тази проверка. Къде е свързан Левски? Левски го е имало и преди мен, и след мен, и преди Божков, и след Божков. Винаги ще го има! Никой не може да пипне на някого фирмата. Но ако не плащат таксите - взима се лиценза. Само това, нищо друго.

Това каза днес премиерът Бойко Борисов по повод проверките срещу фирми с лицензи за хазартна дейност, сред които е контролираната от Васил Божков "Национална лотария".

Утре премиерът ще се срещне с фенове на сините.

Създава се едно много грешно впечатление - каза Борисов. - Къде с умисъл или незнание, не знам... В публичното пространство вървят едни странни заключения. На моето бюро има доклад от Агенцията за дължавен и финансов контрол. Адресирано е до финансовия министър и главнния прокурор. Той е от много страници. Това е официален доклад. Касае разлика за плащане на такси за стотици милиони. Прегледах го внимателно, има много фирми. Няма да ги коментирам като имена. Никъде в доклада не пише за футболен клуб Левски. Сега прокуратурата проверява доклада. Редно ли беше този доклад да бъде прибран и скрит? Къде виждат в този доклад физическо лице, да не говорим футболен клуб? Аз утре ще се видя с желаещите, така или иначе се виждам с всички. Аз съм левскар, всички знаят. И то болен левскар. Трябва ли, когато дойде този доклад, защото мога да си помисля нещо, да го скрия? За каква национализация и одържавяване става въпрос? Ако е вярно това, значи не са платени стотици милиони лева такса. Проверката в хазарата продължава. Дали е виновна комисията, дали хора ще бъдат осъдени, ще видим. В момента всички работят на пълни обороти - заключи премиерът.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • читател

    Черепа се оказа пълен идиот! А след като почна да рекламира и при чалга отрепката Слави в 7/8 тв "...и ще си паднал"... Съвсем го доказа. Билетчетата за морони отиват при братята от Ефбет и Киро Домусчиев. Разпространение чрез лафките на Пеевски, както и досега. Черепа остава да играе покер на покер машинки при ефбетаджиите, на фона на чалгите на тату отрепката Слави...

  • хаха

    Божков от пръв цесекар стана пръв левскар, айде стига лотарии бе:):)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм