Рекорд: Ремонтираха две кръстовища за една нощ /видео/

Автор:
Сряда, 18 Декември 2019 10:17
Кметът Здравко Димитров въведе германско ноу-хау в спешните ремонти Кметът Здравко Димитров въведе германско ноу-хау в спешните ремонти

На сутринта движението е пуснато!

Тази нощ кметът на Пловдив Здравко Димитров инспектира ремонта на кръстовищата на бул. „Никола Вапцаров“ с бул. „Македония“ и ул. „Димитър Талев“. До рано сутринта, преди да започне натовареният трафик, бе завършен участък от близо 1000 квадратни метра и движението вече е пуснато.
От фирмата изпълнител „Пътинженеринг“ признаха, че това наистина е рекорд и ако работеха през деня, поради интензивното движение на двете кръстовища щяха да са им необходими поне два дни. Нощните ремонти се извършиха по искане на Здравко Димитров и това стана възможно заради топлото за сезона време.
Кметът коментира, че и занапред улични ремонти ще се извършват нощно време, когато това е възможно и няма опасност да се наруши спокойствието на гражданите. По думите му така се работи в Германия и другите развити европейски страни, а Пловдив ще следва най-добрия пример.

Видео

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • ДЕСЕН

  СЕГА ОСТАВА И ДА ИЗЧИСТЯТ БОКЛУЦИТЕ, КОИТО СЕДЯТ СЛЕД РЕМОНТА ПРЕЗ АВГУСТ. НАТРУПАНИ СА ОКОЛО РАЗДЕЛИТЕЛНАТА МАНТИНЕЛА ДО ДВАТА СВЕТОФАРА-ТРЪБИ, КАМЪНИ, ПАРЧЕТА БЕТОН.

 • читател

  Работа, работа, работа за Пловдив!!!

 • Пари

  След Нова година е добре да си ходят Здравка и Здравко барабар с 9те кмета. Много пари искат.

 • читател

  отговори на: Пари

  Нали избори имаше скоро... Къде и кой ще си ходи каза народът на изборите - ГЕРБ продължава управлението и развитието на Пловдив. Я си метни кофа студена вода на прегрялата кратуна.

 • БРАВО

  Сега по същия начин през нощта да асфалтират и новото кръгово на моста на Адата, че не е довършено.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм