ВМРО със зам.-кметско място в Южен

Автор:
Неделя, 15 Декември 2019 17:05
ВМРО със зам.-кметско място в Южен

Кметът на Южен Костадин Язов започва новата седмица с трима заместници.

Един от тях е бившият зам.-кмет на района в мандата на кмета Борислав Инчев от ВМРО - Павел Милушев, който на последните избори игра за кмет на Източен, но не стигна до балотаж.

Другият от заместниците е Атанаска Тунтова, бивша зам.-кметица на Централен в първия мандат на кметицата на района Райна Петрова.

Третият зам.-кмет е Екатерина Стефанова, която досега работеше като старши експерт в ГРАО в Южен.

Костадин Язов обясни избора му върху Милушев, който е член на конкурентната партия ВМРО с думите: "Това е гаранция, че при нас няма политически назначения и се държи на приемственост. Искам служителите в администрацията да си вършат работата, без да се притесняват, че ще бъдат уволнени по партиен признак".

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (18)

Покажи предишните коментари
 • всички са маскари

  Всички са във властта. Щом и БСП се намърдаха и те, като ПЪРВИ набутаха в бордове да получават тлъсти заплати всеки месец като подарък - пиарката си НИНА ЧАВДАРОВА и счетоводителката си бивш активист на СДС и НДСВ - ПЕТЯ МАНЕВА.

 • ДЕСЕН

  Бомба! Правителството разпределило 3 милиарда, за Пловдив нито лев!  Правителството на България е разпределило близо 3 милиарда лева, като от тези пари за Пловдив не е предвиден нито лев. Това стана ясно преди броени минути по време на пресконференция на общинските съветници и членове от градската организация на ВМРО-БНД Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

  От думите на Борислав Инчев стана ясно, че 1.4 милиарда от въпросните средства са за магистрала "Хемус" (изграждане на 89 километра), а останалите са за няколко общини и държавни агенции.

  "Решението на правителството е отреди няма и една седмица. Почти половината от разпределените средства са за довършването на магистрала "Хемус", а другата половина е за различни общини. За община Пловдив са предвидени нула лева.

  Защо големият приятел на Пловдив Бойко Борисов не показва своето положително отношение към града ни? Миналата година Варна получи няколко милиона, София традиционно също получава пари, Бургас и Стара Загора също присъстват в този списък, а Пловдив за девета поредна година не фигурира", обясни Инчев.
  Както писах по-горе:Храни куче да те лае.

 • читател

  отговори на: ДЕСЕН

  Ето тук съм съгласен с теб - така е! Необяснимо защо, Вождът си хареса Варна, юбава Варна и нейния кмет ПОРКНИХ, пиандето, което се напи като талпа в Израел, че и секс услуги си поискал от красива еврейка!!! Ама всички в ГЕРБ (и Боко) мълчат и не знаят! Явно нерезът ПОРКНИХ е новия любимец на Главока! А ти ми пишеш за морал и принципи! Айде море!

 • ДЕСЕН

  отговори на: читател

  ДУМАТА Е , ЧЕ НИЕ ИМ СЛАГАМЕ ЗАМ.-КМЕТ, МВРО НИ СЛАГА.. НА ПЪРЗАЛКАТА, ПЛЮЕ И ХУЛИ.

 • читател

  отговори на: ДЕСЕН

  ВМРО в Пловдив имаха един основен проблеми и това беше Славчо Метлата, който ги закопа за пореден път на изборите и се изпари в ТВ СКАТ, където му е мястото. Така, че това че имат зам. кмет в кметсвото, управлявано преди това от Борето Инчев не е никакъв проблем - много добър управленски ход!

 • читател

  отговори на: читател

  Славчо Атанасов е в Парламента и си е много добре! В Скат се е появявал, само когато е давал интервю по време на изборите, разказвайки за золумите на сините талибани! Той вероятно пак ще е кандидат на следващите кметски избори, защото по-силна кандидатура за опозицията в момента няма! А Зико плондера, така както я кара, я изкара мандата, я не! Добре, че е Здравка, която го бута отвреме-навреме, че той е дядо и често задрямва! Хи, хи, хи...

 • ИСТИНА

  ВМРО ВОДЕХА ТАКАВА КАМПАНИЯ,ЧЕ НА ВСЕКИ МУ СТАНА ЯСНО ,СЛЕВЧО НЕ ИСКА КМЕТСКО МЯСТО ,ИСКАШЕ ПРОСТО ДА Е СРЕД ЛИЦАТА!ТОЛКОВА БАЗЗЪБА КАМПАНИЯ!В ТОЗИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ТЕ ПОЧИТИ НЯМАТ ДУМАТА И СА ЕДИН ДЕКОР , КОИТО ДАВА ЛЕГИТИМНОСТ НА ВЛАСТТА!ВСИЧКИ СА ЗАЕДНО,КАТО ЕДНО ЦЯЛО,САМО ЪКДЕТО НАРОДЪТ КЪСНО РАЗБРА ,ЧЕ ГО ИЗЛЪГАХА ГНУСНО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ

 • НЕЛИ

  От ВМРО остана присвоената марка ,и ограбените надежди, лъжите и безпринципните коалиции...........КЪДЕ Е ОПОЗИЦИЯТА ,ЪКДЕ Е КАМЕН ШИШМАНОВ, КЪДЕ СА БОЙКО ВАТЕВ,КЪДЕ СА ПЕТКО АТАНАСОВ КЪДЕ СА ТЕЗИ КОИТО ЖИВЕЕХА С ТАЗИ ОРГАНИЗИЦИЯ..ТЕЗИ НОВИТЕ ЛИЦА СА АБСОЛЮТНИ ПРАЗНИ ЛИЦА И ДУМИ БЕЗ СЪДЪРЖАНИЕ.СИДИ ВИЖ СИ ПРОВАЛА НА ОРГАНИЗАЦИЯТА

 • читател

  отговори на: НЕЛИ

  НЕЛИ, пий гинко билоба, че покрай развалената македонска наденица, изкуквайки забравяш...

  Една групичка в Пловдив, която управлява града, си повярва, че всичко е позволено. Най-накрая се осъществи детската мечта на Петко Атанасов да стане партиен лидер”, каза Каракачанов по повод отцепниците от ВМРО в града, които сформираха своя партия – ВМРО-НИЕ. Хората на Каракачанов обаче са сезирали прокуратурата, че законът е нарушен чрез повтаряне на вече съществуваща абревиатура.
  „Това е един изключително помиярски ход. По същата логика утре някой може да си измисли абревиатура, която повтаря ГЕРБ, СДС, БСП…”, бесен е лидерът на ВМРО. Той съобщи още, че новата партия на Петко Атанасов, Никола Николов и Славчо Атанасов се бори за цялата власт в държавата и мечтае да управлява страната самостоятелно.

 • читател

  Славке, много си проста и неосведомета, ама то ти личи. https://i.ibb.co/gTHbNsJ/2.jpgЯвно нищо не ти казват и защо ли на дебилка като теб, какво става във ВМРО Пловдив, и какви нелепи опити да саботира назначаването на зам. кмет се е опитал да предприеме https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpgСлавчо Метлата. Разбира се, сритан от местните патриоти като куче да ходи в ТВ СКАТ. https://i.ibb.co/vs1gMdx/image.jpgИ разбира се е добре... Както обикновено.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм