За първи път: Нощни ремонти по искане на кмета Здравко Димитров

Автор:
Петък, 13 Декември 2019 14:48
За първи път: Нощни ремонти по искане на кмета Здравко Димитров

За първи път в Пловдив ще се извърши пътен ремонт през нощта. Това става по настояване на кмета на Пловдив Здравко Димитров. Идеята му е да се прилагат високи стандарти на работа, както е в развитите западноевропейски държави.

Преасфалтирането на двете кръстовища на бул. „Никола Вапцаров“ – с бул. „Македония“ и ул. „Димитър Талев“, от 22:30 до 06:00 ч. в периода от 16 до 18 декември, за което съобщихме по-рано днес, ще е тест дали идеята може да се реализира успешно.

„Имаме големи цели не само да подобрим уличната инфраструктура, но и да променим методите и качеството на работа. Решени сме да действаме като в най-напредналите страни, съобразявайки се основно със спокойствието на гражданите и облекчаването на трафика“, коментира кметът Здравко Димитров.

От ОП „Организация и контрол на транспорта“ напомниха, че движението на двете кръстовища на булевард „Никола Вапцаров“ ще се спира поетапно и призовават водачите на моторни превозни средства да спазват временната организация на движение. Шофьорите на автобусите по линии № 1, 17, 24, 27, 36 и 116, преминаващи по този участък от булеварда след 22:30 часа, са предупредени да карат бавно и внимателно.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • Жан

    Как ли ще спят по време на ремонта живеещите в близост с двете кръстовища.

  • читател

    Умно решение, което ще е особено полезно при ремонти без шум, като например смяна на лампи по уличното осветление по булевардите и др. подобни тихе ремонтни дейности.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм