Махнаха бариерата и входа от 2 лв на Гребната

Автор:
Понеделник, 02 Декември 2019 11:29
Махнаха бариерата и входа от 2 лв на Гребната

Бариерата на ул. "Ясна поляна" на Гребната база беше премахната в петък, с което се осигурява свободен достъп до спортната база и Гребния канал. Отменена е и таксата от два лева, която хората плащаха досега, за да ползват улицата. Съоръжението беше демонтирано, след като областният управител Дани Каназирева внесе в Община Пловдив правно становище, че заграждането на ул. „Ясна поляна“ е незаконно. Новият кмет Здравко Димитров и неговият зам. кмет Тодор Чонов реагираха светкавично, като разпоредиха бариерата да бъде премахната.

"За първи път, откакто участвам в местната власт - доскоро като общински съветник, а сега като областен управител - виждам такава бърза реакция. Пожелавам на кмета г-н Здравко Димитров и неговия заместник г-н Тодор Чонов да работят все така", коментира Каназирева.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (12)

Покажи предишните коментари
 • читател

  отговори на: читателка

  Вече и женски никове ли почна да ползваш, откачалник... Като си пазиш лудото форматиране, нали разбираш, че ставаш съвсем нелеп. Хапчета и шокове и престани с болда и словесната салата...
  И по същество... Откъде "адв." Каназирева, която няма едно дело, нито пък е работила нещо, се е сдобила с лична /на мама и татко Кленджарови записана луксозна кооперация с басейн/ https://i.ibb.co/1sH27GG/22.jpg в луксозен район на Пловдив... Цецо за един апартамент замяна за два го погнаха, а нашата Здравка-Дани в това време за цяла кооперация сърбала пари. Откъде са парите? И отговорът от Чолаков и подобни на него политически дебили... Законно ли е?
  Но засега тези въпроси не са на дневен ред, защото тя мълчи и работи!

 • Зиго

  Г-жа Каназирева, Пловдив е ваш.

 • Бариерата

  Ха-ха. Елементарни малки хватки. Тази е кметицата на Пловдив. Вдигнаха данъците, назначи а една камара кметове. Никъде по света няма толкова управленски апарат на шепа хора. И, хайде да се по смеем - махнала бариера. Бате Бойко ще умре от смях от това постижение. Глупаво женче.

 • Бойко

  Ми нали Здравка е от Герб. Герб в Пловдив вече е умрял

 • читател

  отговори на: Бойко

  "ГЕРБ в Пловдив вече е умрял". Ти или си луд, или си дрогиран, или си пиян, а най-вероятно и трите... Глупак, ГЕРБ в Пловдив никога не е бил в по-добра управленска позиция.

 • читателКА ЧУКЧА

  отговори на: читател

  "ГЕРБ в Пловдив вече е умрял" НЕ САМО, АМИ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ В "САРБ" = Селянки за Американско Развитие на БГстан.
  Имам чу'ството че от (любезно предоставеното от байБаев) ФОРМАТИРвАНЕ някои читатели (а именно СРАТЕВото посерко) се дразнят и страдают - което много силно ме КЕФИ.
  Мерсиме!

 • читател

  отговори на: читателКА ЧУКЧА

  Форматирай си, бе луд/о! И си пише глупостите!!! Толкова си откачен/а, че е ясно, че си политически джендър, и разбира се тотален политически лузър... Жалко, че във формата няма цвят и вибрация - иначе 100% щеше да си във формат 7/8 розово-син вибратор, болдиран, разбира се! :):):)

 • ГЕРБ загина, да живее САРБ

  отговори на: читател

  САРБ = СелянКи за Американско Развитие на България = бившето изгаснало "герб" (Граждани...) на РежимаБоБоТРИ печели все повече властови позиции в Града.
  Това го пишкаме не че имаме какво да кажемЕ, ала просто за да се насладим фсички в Пловдив За ЕДНО на остроумните интелигентни реакции и личностни коментарии от едного наричащ се "читател" зад който ник се крие посеркото СРАТЕВ.
  Хвала!
  ((потпис: Червен Боклуг))

 • читател

  отговори на: читателКА ЧУКЧА

  За червените боклуци, от президетската щерка. https://i.ibb.co/rQH7FzG/image.jpgА ти форматирай, в розово-зелено и вибрирай в 7/8 такт.

 • Мадамлъжа

  Грозно и лошо в тези светли дни - Коледа. Безсрамие и алчност за власт. Важното е, че не им пука да папкат.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм