ВМРО изрита Слави и Гаров за обща група

Автор:
Петък, 15 Ноември 2019 15:04
Римският форум ряпа да яде пред новия ОбС на Пловдив Римският форум ряпа да яде пред новия ОбС на Пловдив

Както Plovdiv-online прогнозира подир третата поред загуба на Славчо Атанасов на кметските избори в Пловдив, групата на НФСБ/ВМРО се разцепва и последната партия, в която членува Атанасов, остава с двама независими съветници.

Раздорът сред пловдивските патриоти е пълен поради това, че ВМРО се считат за яко прецакани от оглавената от Атанасов листа, която за първи път им отрежда едва 5 съветника и то заедно с НФСБ.

ВМРО загуби и единственото районно кметство, което управляваше - това в Южен.

Лявата лъка на Атанасов - Слави Георгиев сам обяви, че в профила си във Фейсбук, че става независим съветник.

Днес взех решението, да бъда независим общински съветник и да не членувам в политически представени групи в общински съвет – Пловдив. Считам, че свободата да взимам сам решенията си, независим от групови решения, ще е с по-голяма тежест за интересите на Пловдив и пловдивчани. Пожелавам успех на всички колеги. Нека всички сме подвластни на принципите си, свободата и закона, пише Георгиев.

Вторият Славчовистки съветник - Костадин Гаров, по неволя също ще стане независим, след като ВМРО е решило да има самостоятелна група от тримата си съветници - Стефан Послийски, Иван Црънчев и Димчо Петров, които въпреки нахлузеният им Славчо Атанасов успя да спечели.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • читател

    Идиотите на Славчо... Какво друго може да се очаква! Просто ТВ СКАТ лансира отрепката Слави Метлата и потопи ВМРО, но това изчистване е за добро!

  • читател

    Славке, Славхе... Вhttps://i.ibb.co/8cX4HR4/2.jpgъх кво стана с развалените макенодски наденици на ТВ СКАТ и Славчо Метлата...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм