"БЕЗ аварии" два дни в Пловдив

Автор:
Четвъртък, 14 Ноември 2019 13:11
"БЕЗ аварии" два дни в Пловдив
Днес се откри в Пловдив първият по рода си форум на Виа Експо, който се фокусира върху иновациите за повече сигурност и безопасност на оборудване, съоръжения и сгради. Интересът към темата от страна на българската индустрия е значителен. Два дни БЕЗ аварии ще бъде място за полезна среща между лектори и изложители от 7 държави с представители на водещи компании. 
 
Здравко Димитров, кмет на Община Пловдив, изпрати поздравителен адрес към делегатите с пожелание за успешни контакти и реализиране на бъдещи съвместни проекти. Конференцията беше открита от Добрина Проданова - председател на Търговско-промишлена камара Пловдив, инж. Атанас Ангелов - председател на УС на Българската асоциация на архитектите и инженерите - консултанти, и Йоханес Ван Селм - съветник към Италианската организация за индустриална поддръжка и към Европейската федерация на националните асоциации за индустриална поддръжка. Всички те отправиха вълнуващи призиви за прилагане и осмисляне на ползите от превантивни мерки.
"Виждайки във ваше лице елита на индустрията, сме спокойни, че ще имаме едно по-безаварийно бъдеще" - обърна се към участниците Таня Булдеева от Виа Експо. 
 
Форумът ще продължи до 15-ти ноември. Организаторите ви канят да посетите изложбената зона, която е със свободен достъп. Посещението е отлична възможност за запознаване с иновативни решения за сигурност, безопасност, видеонаблюдение, укрепване на сгради и съоръжения, апаратура за измерване и наблюдение на гранични стойности и отклонения, лични предпазни средства, мониторинг на качеството на ел. енергията и непрекъсваемо захранване, интерком системи и евакуационно оповестяване. Интерес предизвиква софтуер с елементи на изкуствен интелект - той управлява множество системи и минимизира възможността за човешка грешка. Акцент са електрически задвижки и защитни блокиращи системи, които предотвратяват ненужни разливи.
 
Сред темите в конферентната програма са инфрачервена термография, животоспасяваща техника, финансиране на проекти, сертифициране на продукти за безопасност.
 
"БЕЗ аварии" е насочена към широк спектър производства. Ако искате да постигнете едно по-високо ниво на безопасност и конкурентност, заповядайте на форума. Работното време е от 10.00 - 18.00 (14 ноември), 9.30 - 15.00 (15 ноември), Гранд Хотел Пловдив.
 
За повече информация: www.viaexpo.com

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм