Славчо се отметна и не отиде на форум на КНСБ със Зико

Автор:
Четвъртък, 31 Октомври 2019 11:04
Славчо се отметна и не отиде на форум на КНСБ със Зико

Поредна неспазена уговорка на кандидата за кмет Славчо Атанасов! Политикът се отметна отново и накара над 100 души от КНСБ да го чакат вчера. Единствено кандидатът за кмет на ГЕРБ Здравко Димитров се отзова на поканата и присъства на заседанието, както бе обещал.

Ето и съобщението на КНСБ:

В Дом на културата “Борис Христов” – Пловдив се проведе разширено заседание на Регионалния съвет на КНСБ – Пловдив, на което присъстваха над 100 синдикални членове на КНСБ. Участие в него бяха потвърдили кандидатите за кмет на Община Пловдив, достигнали балотаж – г-н Здравко Димитров и г-н Славчо Атанасов.

Въпреки това, събитието бе уважено единствено от кандитата на ПП ГЕРБ.

На продължилото близо два часа заседание бяха засегнати въпроси от сферите здравеопазване, образование, транспорт, култура, социално сътрудничество, общинска администрация и т.н. Кандидатът за кмет г-н Димитров се обяви за коренна промяна във функционирането на общинското здравеопазване и приоритизирането му в предстоящия мандат. Наред с това в предизборната му програмата той заяви, че е заложено създаването на Общински денонощен педиатричен център, общински хоспис, както и възобновяване дейността на Белодробна болница - Пловдив, като самостоятелно лечебно заведение.

Поставени бяха на обсъждане и въпросите с транспорта, паркирането и трафика в града, както и категоричната позиция на г-н Димитров за запазване на Бетонния мост, като важно пътно съоръжение. Поет бе и ангажиментът във възможно най-кратък срок да бъде разрешен дългогодишният проблем със сградния фонд на Образцова Математическа Гимназия "Акад. К. Попов" гр. Пловдив.

Остро бе поставен от синдикалните членове на КНСБ и въпросът със заплащането на труда в сферите на общинско здравеопазване, социални дейности, общинска администрация и др., както и това, че е крайно наложително тяхното повишение и достигането им до средните нива за община Пловдив. В края на заседанието кандидатът за кмет г-н Здравко Димитров се ангажира с окончателното решаване в полза на КНСБ – Пловдив на казуса, свързан с имота на синдиката в гр. Пловдив, както и оказване на помощ в действията и инвестициите, които КНСБ – Пловдив прави в сградата.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • читател

  Славчо Метлата https://i.ibb.co/8sYxttJ/2.jpgнякъде мете или от страх го е напънало... Дано да е близо до любимите му градски тоалетни...:):):)

 • С. Ат.

  Разболях се, https://i.ibb.co/vs1gMdx/image.jpg хвана ме диария, както обикновено като губя. https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpgИ ПРОСТАТАта ме алармира предизборно!!!

 • Не се лъже

  Много правилно е постъпил защо да ходи. Здравко не разбрал какви машинации и лъжи върши Здравка в изборния ден. Непочтено и недостойно. Само заради това много пловдивчани няма да гласуват за Зико. Здравко кмет, Здравка председател. Мамин беше смел й я натири

 • читател

  отговори на: Не се лъже

  Айдутлуците на Славчо преди да стане Метла. Операция Айдуци - по думите на Каракачанов, изречени по повод скандалната покупко-продажба на общински имот на бай Стою – сергиджията, баща на Славчо Атанасов през 2008г. една от първите айдушки сделки на кмета на Пловдив Славчо Метлата.
  При внимателен анализ на сделките с имоти на сем. Атанасови се оказва, че те правят само докато бай Стою сергиджията купи от сина си общинската земя - 7 сделки с имоти за 4 години - по времето докато Славчо Атанасов е районен кмет на Тракия и кмет на Общината за 5 месеца.
  История с документи.

  1. През 2004г, Славчо Атанасов става кмет на Тракия и след едногодишното му кметуване още на 10/10/2005г. набързо за 3 г. е изплатена и заличена ипотеката на сем. Атанасови, с която са закупили прословутата си панелна двустайка в Кючука през 22/3/2002г. Сани 6.

  2006г. е изключително благодатна за закупуването на недвижими имоти на фамилия Атанасови.
  2. На 4/5/2006г по случай „празника на армията 6 май, изключително патриотично“, жената на Славчо Атанасов, работеща като „глаДен“ експерт по наеми в общината, закупува, апартамент в централна градска част от 85м2, който в последствие е прехвърлен на преименуваната дъщеря на Славчо Атанасов – г-ца Стоева. Сани 16.
  3. на 20/10/2006г. бай Стою сергиджията закупува 6м2 право на строеж на Събота пазара от частно лице. Бани 7
  4. на 21/10/2006г, вероятно за да отпразнуват покупката на 6м2, баба Пена, жената на бай Стою купува 36м2 боксониера в Тракия. Мани13.

  * Следващата 2007г е изборна – Славчо Метлата се явява на избори за кмет на Пловдив.
  5. На 14/11/2007г в разгара на изборните страсти, когато Славчо е избран за кмет, бай Стою закупува партерен магазин до бившето Аптечно и Хеи. Бани 6
  6. на 14/12/2007г, когато Славчо вече е избран за кмет, бай Стою сергиджията и баба Пена закупуват 80м2 апартамент в центъра до 4 РПУ. Бани 5

  * 2008 – ключовата за „Айдук сделката“ на Славчо Метлата.
  7. На 15/2/2008г. новият кмет на Пловдив Славчо Метлата продава на баща си Стою Атанасов и компания златна общинска земя 277м2 на Събота пазара. Бани 4
  Продаденият общински парцел след няколко години се превръща в кооперация и разбира се, най-хубавият ъглов магазин се пада на бай Стою сергиджията – бащата на Славчо Метлата, който магазин през 6/6/2016г. е прехвърлен на внучката преименуваната г-ца Стоева. Мани 4.

  Та така за недвижимия айдутлук на Славчо патриота из Пловдив.

  Следва документални разкрития и за другите имоти на фамилията Атанасови, придобивани докато Славчо кметува 8 години из Пловдив.
  Ако някой се интересува от документите по покупко-продажбите, да пише и съобщи кода след всяка продажба напр. Мани 4 и т.н.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм