ДБ повтори земеделците на Колев: Пас на балотажа

Автор:
Четвъртък, 31 Октомври 2019 10:00
ДБ повтори земеделците на Колев: Пас на балотажа

Демократична България в Пловдив избра позиция, заявена и от Земеделския съюз Ал. Стамболийски да не подкрепя никого на балотажа в Пловдив.

ДБ има 4 съветника в новия ОбС, а земеделците на Георги Колев - 5, благодарение на активен вот в Столипиново.

Един срещу друг в неделя се изправят кандидатът на ПП ГЕРБ Здравко Димитров срещу кандидата на НФСБ/ВМРО Славчо Атанасов.

Димитров води с 20% разлика от първия тур.

Ето и позицията на ДБ:

Благодарим на нашите избиратели за подкрепата на местните избори в Пловдив на 27ми октомври. Ние ще бъдем очите, ушите и гласът на демократичната общност в града ни и ще отстояваме общите ни ценности, каузи и конкретни политики.
Демократична България не получи необходимото доверие, за да отиде на балотаж. Ние признаваме този факт, ще изведем причините за него и ще предприемем действия за повишаване доверието към коалицията.
Демократична България като политическа формация не може да застане зад нито една от двете кандидатури, стигнали до балотаж за кметския пост на Община Пловдив. Нито една от тези кандидатури не дава достатъчно гаранции за дълбоката промяна, за която ние работим. Кандидатите за кмет на гр.Пловдив , които отиват на балотаж, са представители на управляващата коалиция - ГЕРБ и НФСБ/ВМРО. Считаме, че всяка подкрепа от наша страна би била подкрепа за статуквото.
Участието в избора на балотажа за кмет на гр. Пловдив е право на лично решение и индивидуална преценка. Вярваме, че пловдивчани най-добре могат да преценят кое е най-правилното за града ни в тази ситуация.
Ние оставаме с убеждението и вярата, че в Пловдив наистина можем много повече, както и ще работим за това.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (6)

 • читател

  Психодесни розово вибриращи отрепки... И без дъбъ ГЕРБ ще продължи да управлява успешно Пловдив.

 • десен

  Отрепки, бягате от отговорност, искате Пловдив да бъде "метен с метлите на Славчо"!????? Нормалните десни хора не ще допуснем града ни да бъде управляван от дебило-патриоти.България над всичко! Пловдив над всичко! С номер 43 , за да не допуснем извращението МВР О в Пловдив!!

 • zapoznat

  отговори на: десен

  ДЕбилна България, а не ДА, България.Започват пазарлъците на Данчо за постове....

 • Десен

  Какво да очакваме от партията на джобния генерал и потомствения комунист Хр. Иванов? В София подкрепят сестра Галева - тази, която номинира Пеевски за шеф на ДАНС, която беше първа на контрапротестите, защитавайки Орешарски и Пеевски! Срам, падение, подмяна - каква ти промяна вдясно! Реабилитират партизаните и олигарсите. Впрочем гуруто им Прокопиев е тъмночервен като потекло, така че всичко е ясно! Мощно гласуване за ГЕРБ с 43

 • Не съм изненадан изобщо

  отговори на: Десен

  Как какво? Очакваме на следващите избори да се гушнат със столипиновските земеделци на Колев - нивото им е абсолютно 1:1.

 • обективен

  Нечестна позиция при положение, че не са с комунистите, както уж казват. Но все пак една идея по-добре от столичните им другари, които директно си казаха, че са с МаяМа Галева Пеевска!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм