Шампионът от първия тур: Ще работя за всички в Тракия!

Автор:
Вторник, 29 Октомври 2019 12:38
Шампионът от първия тур: Ще работя за всички в Тракия!

Единственият кандидат за кмет на район в Пловдив, спечелил изборите на първи тур с внушителните 60%, Костадин Димитров обяви на пресконференция днес, че структурата на ГЕРБ в Тракия и всички симпатизанти ще работят до балотажа за победата и на кандидата за градоначалник Здравко Димитров, и за 5-ата му колеги, които продължават битката за районите си.

Готови сме за още една победа в неделя, благодаря на гласувалите за мен, но ще работя и за тези, които не ме подкрепиха, каза кметът на Тракия трети мандат Костадин Димитров.

Той благодари на структурите в района за стотиците срещи с хората. Резултатът не е само мой, а и техен, блягодаря им, каза Димитров.

Вчера беше голям празник за мен - повече от рожден ден! Видях обичта на хората - над 2600 ми честитиха във Фейсбук, не мога да отговоря на всеки лично, но го правя чрез вас! - заключи Коцето Димитров.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • читател

  И редовно чистене, за да не вони из прекрасния кватрал Тракия на мадеконска наденица иhttps://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpg политкомисар Славчо Метлата!

 • читател

  Фамилия на Здравко не съвсем наред! Това доказва брат, тровил орих с нафта, за да не пречил на бизнес! Защо кандидати не минават психопреглед? А трябва знаем какви хора нас управляват!

 • читател

  отговори на: читател

  Заяви лудата ненормалничка с плаката на шията. https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpg Какъв психотест идиотко, диагнозата ти виси на врата... От 2013 и ще продължи да виси, докато си искаш https://i.ibb.co/18FCvcH/image.jpgСлавчо Метлата. Бягай бързо при заможната откъм недвижими имоти дъщеря на Славчо Метлата, преименуваната д-р Стоева и се запитай, защо ли човек си сменя името?!?

 • читател

  И шефът и победителят оядени като шопари! Явно здраво се яде /краде/ в лоното на посткомунистическата синя чума! Но метлата иде, иде...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм