Иван Стоянов: Благоустрояваме зоната около стадион Ботев

Автор:
Петък, 18 Октомври 2019 10:34
Иван Стоянов: Благоустрояваме зоната около стадион Ботев

Много млади хора от квартал „Чайка“ дойдоха на среща с кандидата на ГЕРБ за кмет на „Източен“ Иван Стоянов, за да разберат какви са вижданията му за развитието на тази част от района.
Сред важните си задачи той открои бъдещото благоустрояване на целия квартал „Каменица 2“, част от който е „Чайка“. Тук се намират двата най-големи и хубави парка в района, които носят същите имена. Иван Стоянов сподели идеите си парк „Каменица“ да се обогати с още зеленина и детски кътове за игра, да се направят водни атракции, да се утвърди като място за забавления и празнични фестивали, а парк „Чайка“ да се развие като пространство за релакс и почивка.
Специално внимание ще обърне на зоната около стадион „Христо Ботев“. След изграждането му там ще стане още по-оживено. Затова предвижда ремонт на улиците „Варшава“, „Лозенград“ и „Варна“, оформяне на паркоместа, озеленяване, изграждане на детски площадки. Според него е крайно време паважната част на „Богомил“ да бъде реконструирана и улицата да се свърже бул. „Санкт Петербург“.
Иван Стоянов гарантира, че бързо и ефективно ще решава всеки поставен от гражданите проблем, като за целта ще предложи удобни комуникационни връзки с районната администрация. Той и кандидатите за общински съветници Христина Кашилска, Златин Велев и Атанас Кунчев, които също участваха в срещата, призоваха на местните избори на 27 октомври жителите на „Източен“ да гласуват за ГЕРБ с номер 43 в бюлетината.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (8)

 • пари,пари.....

  Г-н Иван Стоянов , кога ще благоустроите Гладно поле ? Градинки , алеи , пейки и т.н. . Мръсно , изпочупено ! Е , поставихте идна чешмичка до паметника на генерал Радко Димитриев , но я направихте не както трябва и водата не се отича . Метачките / между четири и шест на брой / всяка сутрин се разхождат с метли и чували , пият кафе и малко попремита пред паметника . Градинките не са виждали градинар и вода от неизвестно кога .Трябва да се признае , че господин кмета Чунчуков обнови спортната площадка !

 • работа, работа, работа

  отговори на: пари,пари.....

  Действащ кмет на район Източен в момента е г-н Чунчуков и е бил такъв шест години мисля, така че Вие му направихте оценка току що с Вашето мнение за Гладно поле. Не знам защо изисквате от кандидат кмет, даже вече го и критикувате!!! Аз знам какво може и иска да направи г-н Стоянов ако бъде избран за кмет на района. За разлика от много други кандидат кметове, особено от други политически партии, г-н Стоянов има визия, планове и амбиция за района, така че от сърце му пожелавам УСПЕХ! И съм сигурна, че район Източен, където и аз и семейството ми живеем, само ще спечели от избора си. Познавайки работата на г-н Стоянов и борбеността му съм сигурна в отличните резултати за жителите на "Източен". На Вас пожелавам прекрасен ден и повече позитивизъм!!!

 • Man utd

  Чунчуков нищо не е обновил,а трябваше да го направи като действащ кмет.Не може да искате от кандидат кмет нещо което трябва да свърши действащия кмет.

 • LPFC

  Пари пари чешмите и спортната площадка ги направиха ОП Чистота,не Чунчуков.

 • до LPFC

  отговори на: LPFC

  ОП Чистота не е ли общинско предприятие ? Чунчуков е кмет , а не частно лице ! Ако един районен кмет няма нищо общо с ОП ! !

 • Оник

  Питайте Приятеля На Иван Стоянов другия Иван Тотев дето си карат моторите заедно.Защо изостави районите последните години и не им осигури средства за да направят нещо добро в кварталите а похарчи милиони за кули и други на никому не нужни неща. Този Иван обещава на килограм паркинги площадки клубове.Попитайте го как и с какви средства ще ги направи или за избори всички обещаваме светло бъдеще.

 • Алфа

  Живков посетил едно селце с река преди избори и провел следния разговор с местните:

  -Тук другари ще построим мост!

  -За какво ни е мост?

  -За да има път до училището!

  -Ама ние нямаме училище.

  -И училище ще ви направим!

  -Ама ние в село нямаме деца.

  -И деца ще ви направим другари!

 • до работа, работа, работа

  Най-вероятно сте от щаба на кандидата Иван Стоянов . Обръщам се към него , защото той е представител на управляващите в момента . Все пак не е независим кандидат . А , когато стане кмет , той трябва да продължи политиката на управление на партията си . Даваме му препоръки , за да обърне внимание и на кв. Гладно поле , а не само на района около хотела на настоящия кмет ! .

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм