В Централен благодарят на Георги Стаменов за иновативното образование

Автор:
Сряда, 16 Октомври 2019 14:20
В Централен благодарят на Георги Стаменов за иновативното образование

Директорът на ДГ „Мирослава“ Радка Гъркова благодари на кандидата за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов за това, че иновативните методи за обучение на децата и доброто състояние на детските градини са били приоритет по време на мандата му.

„Признателна съм на г-н Георги Стаменов, затова че по време на 4-годишното си управление, той съдейства за създаването на подходящи условия и среда за иновативно образование“, посочи Радка Гъркова и допълни, че ДГ „Мирослава“ е сред трите забавачки в района, където децата се обучават по метода на Мария Монтесори.

Тя отбеляза, че с подкрепата на кмета на район „Централен“ през последните 3 години, в градината са направени нова площадка за фитнес и футболно игрище, а във вътрешния двор е изградена мултифункционална площадка за прилагане на обучение по Монтесори. Със съдействието на Георги Стаменов е извършен ремонт на басейна и на отоплителната инсталация, осигурена е машина за филтрация на водата.

„Няма по-отзивчив районен кмет - той подкрепя всички инициативи на родители и учители и винаги е готов да помогне при всеки спешен казус за разрешаване в ДГ „Мирослава“, дори и в почивните дни. Неведнъж се е налагало в събота или неделя двамата да отваряме градината и да създаваме организация за отстраняването на ВиК проблем или за извършването на авариен ремонт, така че в понеделник детското заведение да функционира“, добави директорът на ДГ „Мирослава“ Радка Гъркова.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм