Иван Стоянов обеща 2 нови пенсионерски клуба в Източен

Автор:
Вторник, 15 Октомври 2019 15:03
Иван Стоянов обеща 2 нови пенсионерски клуба в Източен

На среща с възрастни хора кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Източен“ Иван Стоянов се ангажира с откриването на пенсионерски клуб в квартал „Гладно поле“, за да могат по-приятно и ползотворно да прекарват свободното си време близо до домовете.
Пенсионерският клуб „Каменица“, който носи името на красивия едноименен парк, засега е единствения в района. Многобройните му членове се радват на активен пълноценен живот, разполагат с добра материална база, която ще продължи да се обогатява, предстои и разширение на помещението.
„Такива условия искам да създам и за пенсионерите в другите квартали на района, защото хората от златната възраст освен уважение, заслужават и повече внимание“, заяви Иван Стоянов. Пенсионерите приветстваха идеята му, а той ги увери, че и техният нов клуб ще бъде сред привлекателна паркова среда с удобни места за отдих.
Нов пенсионерски клуб кандидат-кметът предвижда да се открие и на ул. „Лотос“ в квартал „Изгрев“. На местните избори на 27 октомври ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм