Костадин Димитров: Изграждаме нови зони за спорт и отдих в Тракия

Автор:
Вторник, 08 Октомври 2019 12:26
Костадин Димитров: Изграждаме нови зони за спорт и отдих в Тракия

„На изборите пак ще гласуваме за Вас, оценяме всичко, което сте направили за „Тракия“ и искаме това да продължава“ – с тези думи граждани в парк „Лаута“ посрещаха кандидата за кмет на района Костадин Димитров. В разговорите си с него тракийци дадоха висока оценка на направеното през изминалите два мандата – от възраждането на „Лаута“, през изграждането на нови паркове и зони за отдих, детски и спортни площадки, обновените градски зони, до построяването на новата детска ясла.
В разговорите си с Костадин Димитров възрастни хора настояха за още спортни площадки в района, за да има къде да спортуват внуците им след училище.
„Позицията ми по отношение на спорта е ясна на всички – той е изключително важен за хората от всички възрасти, особено за подрастващите. Искам повече възможности за спорт на младите хора и ще продължа да работя в тази посока“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на „Тракия“ Костадин Димитров. В подкрепа на думите си той припомни изградените 15-т фитнеса на открито и десетките възстановени игрища.
На изборите на 27-ми октомври кандидатът на ГЕРБ за кмет на „Тракия“ Костадин Димитров е с номер 43 в бюлетината.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм