№43 Иван Стоянов разговаря с пловдивчани за важното в Източен

Автор:
Неделя, 06 Октомври 2019 22:06
№43 Иван Стоянов разговаря с пловдивчани за важното в Източен

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Източен” Иван Стоянов разговаря с граждани за основните приоритети в програмата си. По време на срещите на предизборния пункт на Главната в града бяха дискутирани конкретни предложения за всеки един от кварталите.
„Като жител на „Източен“, отлично познавам района. Но най-важно за мен е да чуя мнението и предложенията на моите съграждани, за това изключително много държа на директните си срещи с тях”, заяви Иван Стоянов.
Той подчерта, че сред неговите приоритети са облагородяване и озеленяване на междублоковите пространства, нови паркове, разширение и модернизиране на сегашните любими места за отдих, нови детски и спортни площадки, обновяване на инфраструктурата.
Много пловдивчани бяха категорични, че познават добре работата на Иван Стоянов, който от осем години е директор на общинското предприятие „Чистота”. През тези години Пловдив е все по-чист, улиците се мият редовно, което прави впечатление не само на жителите, но и на гостите на града.
На предизборния пункт на партията в центъра на Пловдив бяха още кандидатите за общински съветници Емил Русинов и Христина Кашилска, както и народният представител от ГЕРБ инж. Атанас Ташков.
Те призоваха на предстоящите местни избори на 27 октомври пловдивчани да гласуват с № 43 в интегралната бюлетина за кандидатите на ГЕРБ.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Пенсиите от Гладно поле сем. Кленджарови също се водят в Източен. https://i.ibb.co/1sH27GG/22.jpgНякой луксозен имот да им предложите, че скоро не са закупували с многобройните си фирми, а покрай дъщерята Дани Каназирева и "Балъците на Дани", предвождани от ген. Кюмюрджиев пари много... https://i.ibb.co/1GfWzNH/17052019-002.jpgМакар, че пенсиите Кленджарови обичат центъра и Кършияка... И там купуват луксозни имоти с партийните пари на "Балъците на Дани"...https://i.ibb.co/hYfSvXT/image.jpg

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм