Димитър Колев с музикален подарък за жителите на Западен

Автор:
Сряда, 02 Октомври 2019 09:36
Димитър Колев с музикален подарък за жителите на Западен

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Западен“ в Пловдив Димитър Колев присъства на поредното издание на „Музика в парка“. Кулминацията на събитието бе снощи с участието на гайдарски състав „Родопчани“ и женска вокална група „Родопски звуци“ към Народно читалище „Гого Мавров - 1930“.

Концертът премина при огромен интерес, като пространството пред храм „Свети Климент Охридски“ в парк „Ружа“ се оказа тясно за всички желаещи да се насладят на автентичните родопски песни. Творческите колективи очароваха малки и големи и създадоха истинско настроение у присъстващите, които ги възнаградиха с бурни аплодисменти. Заключителният концерт съвпадна с Международния ден на музиката. Ден по-рано на същата импровизирана сцена се представи и камерен хор „Иван Спасов“.

Фестивалът „Музика в парка“ е по инициатива на Димитър Колев, като вече се превърна в традиция и се радва на огромен интерес. Освен че се насладиха на изпълненията и в двата дни жителите на района имаха възможност да се срещнат и да поговорят с кандидата за кмет на „Западен“ от ПП ГЕРБ Димитър Колев. Много от присъстващите споделиха идеите си за решаването на някои проблеми, както и вижданията си за развитието на най-зеления район в Пловдив. Димитър Колев им благодари за доверието и ги призова отново да го подкрепят, като гласуват с бюлетина №43 на местните избори на 27 октомври.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм