Изграждат дългоочаквана пешеходна алея в кв. Гагарин

Автор:
Вторник, 01 Октомври 2019 11:59
Изграждат дългоочаквана пешеходна алея в кв. Гагарин

Старт на изграждане на пешеходна алея за жителите на кв.”Гагарин” в район „Северен” дадоха днес изпълняващата функциите на кмет на района г-жа Лариса Кътова и заместник-кметът д-р Красимир Асенов.

На първата копка присъства и кандидатът за кмет на район „Северен” от ПП ГЕРБ г-н Стоян Алексиев.

Обектът се намира в зелената площ, източно от бул.”Дунав” №176.

Алеята ще бъде с обща дължина 100 м. и ще бъде изградена от нови вибропресовани тротоарни плочи с размер 30/30/6 см. Ще бъдат положени и нови градински бордюри.

Пешеходната алея е желана от живущите в квартала, тъй като в този участък на бул.”Дунав” няма изградена тротоарна настилка и това е единственото място, през което преминават гражданите. С изграждане на пътеката хората ще преминават спокойно, а не през кал и пръст.

„Зелените площи в цялото междублоково пространство ще бъдат облагородени, наскоро бяха премахнати стари и опасни детски съоръжения, теренът беше почистен, а след изграждането на пътеката предстои залесителна акция с подходящи дървесни видове” – коментира г-жа Лариса Кътова.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • ПОТРЕС

  А БЕ СПРЕТЕ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ С ТОЯ КРАСИМИР АСЕНОВ!ЦЯЛАТА МАХАЛА ГО ЗНАЕ МАРК...…….ТОЙ СИ ПРОДАВА ВСИЧКО ЗА ПОСТОВЕ И ПАРИ АГЕНТ ПЕНЕВ -ВИЖТЕ СПРАВКА ОТ КОМИСИЯТА ПО ДОСИЕТАТА -АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,ПРЕЗ КОЛКО ПАРТИИ МИНА ТОЗИ ЕНИЧАР И БЕЗРОДНИК.КОЛКО СЪДБИ ОПРОПАСТИ!СТИГА ЕНИЧАРИ И БЕЗРОДНИЦИ!

 • ПЛОВДИВ

  Красимир АСЕНОВ като кмет доста се е нашишкал ,като коледно прасе СРАМ !ПОЗОР!РАЛЕВ нали много разчиташе на него ,все той те заместваше,той ти носеше гласове и подаръци -просто така ,се оказа за килията ха ха ах аха а

 • ХАХО

  Хубаво ама късно ,и с тоя циганска антропология ЯЗЪК

 • ГАГАРИН

  Като гледам на снимката ,кой е с белия панталон и ми се заповръща лллллллллллллл

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм