Георги Стаменов с 3 платформи за развитие на Централен

Автор:
Сряда, 18 Септември 2019 11:57
Стаменов и Тотев инспектираха ремонта на ул. Велико Търново Стаменов и Тотев инспектираха ремонта на ул. Велико Търново

Георги Стаменов, кмет на район Централен, който ГЕРБ-Пловдив предлага за втори мандат, е категорично най-добрият кандидат от всички известни за района.

Той е единственият районен кмет и кандидат за втори мандат, който ще поиска доверието на хората не с една, а с три предизборни програми за развитието на Централен.

Това каза председателят на ГЕРБ-Пловдив Иван Тотев, който заедно с Георги Стаменов инспектира капиталния ремонт на ул. Велико Търново днес.

Трите платформи са по зони, тъй като Централен е изключително голям район и нуждите на живеещите около Военна болница са различни от тези на живеещите по бул. Свобода или по Шести септември. Затова и Георги Стаменов е прецизирал програмата си по зони, а не накуп, в насипно състояние.

Сред първите му приоритети при втория мандат ще е реконструкцията на Дондуковата градина.

Проектът не е от 10 години, както пишат погрешно някои, а от 10 седмици. Съгласуван е с Националния институт за паметниците на културата. Процедурата по ЗОП ще бъде възложена, след като Общинският съвет даде зелена улица за финансиране на проекта. Вероятно това ще стори новият законодателен орган на Пловдив, тъй като последната сесия на сегашния ОбС е на 3 октомври.

Георги Стаменов обеща и през втория си мандат да е все така близо до хората.

За 4 години официално записаните и изслушани индивидуално жители на Централен са над 3100, каза той. Връзката ни с всеки гражданин е изключително важна и независимо дали е била със записан час или без, комуникацията ни беше изключително силна.

Обработените сигнали и жалби са безпрецедентен брой, категоричен е и градоначалникът Иван Тотев. Това показва нараснала гражданска активност у хората. Затова и номинираме такива кандидати, които да обичат да работят с гражданите.

Няма по-добър кандидат за районен кмет на Централен от Георги Стаменов, заключи Иван Тотев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • читател

    Направо с пет, не с три...
    Пътник....

  • читател

    Няма по-добър кандидат за районен кмет на Централен от Георги Стаменов, заключи Иван Тотев.
    Това е абсолютно верно, но Стаменов ставаше и за кмет на Пловдив, но да се надяваме, че ГЕРБ ще спечелят всички районни кметства, включително Южен и най-важно баскетболистът Димитров да спечели Пловдив, че ако политкомисар Славчо дойде - 4 години ще сме в калта, сред метли и тоалитни с мажоретки.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм