Първи звънец в Източен, Славчо не дойде там, откъдето е тръгнал

Автор:
Понеделник, 16 Септември 2019 15:17
Първи звънец в Източен, Славчо не дойде там, откъдето е тръгнал

Въпреки очакванията, кандидатът за кмет на НФСБ Славчо Атанасов не рачи да дойде за първия звънец в училище Найден Геров в Столипиново, откъдето тръгва трудовата му кариера като школски педагог.

В най голямото средно училище в Източен - СУ “Найден Геров“, районният кмет Николай Чунчуков призова учениците да отделят повече внимание на уроците си, да бъдат активни, а на родителите – да не забравят, че отговорността за редовното посещение в училище е тяхна.

Савина Петкова- председател на Общинския съвет в Пловдив, поздрави учителите и децата и им пожела да следват мечтите си и да имат спорна учебна година.

След емоционална празнична програма директорът Емил Начев удари школския звънец и с пожелания за успешна година даде начало на учебната дейност.

С много тържественост беше открита учебната година във всички детски и учебни заведения в район Източен.

Специален гост на тържеството в ОУ Васил Левски беше кметът Николай Чунчуков, който пожела на учениците здраве и да бъдат щастливи в любимото си училище.

Стефка Симеонова - гл. експерт Образование, отбеляза пред всички, че училището е получило най-висока оценка от Националния инспекторат по образованието в първата пилотна инспекция през тази година. Директорът Гергана Витева посрещна новите първокласници, които трепетно очакваха първото си влизане в клас .

В Частната езикова гимназия Стоян Сариев с Частно основно училище Бъдеще ученици и родители бяха щастливи да влязат отново в елитното школо и да окуражат новите първокласници.

В приветствието си кметът на района Николай Чунчуков отбеляза, че всяка година за първия учебен ден присъства в училището като подкрепа за частната инициатива в образованието, която създава високообразовани млади хора, продължаващи образованието си в престижни университети.

След пъстрата програма управителят на училището Георги Сариев и директорът Светла Тошкова връчиха 30 сертификати Кейбридж на ученици, покрили изпитния тест с високи оценки.

С гордост беше отбелязано, че отборът по тенис на маса към училището спечели през тази година ученическото първенство в България и догодина ще представлява страната ни на световните игри в Китай.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • читател

  Славчо - повелителят на метлите подготвя с Митко от Прослав нов договор за метли, https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpgтози път за 2 300 000лв, ако минат... Няма да минат!!! Защото пловдивчани не са толкова тъпи...

 • читател

  Може да е бил в Джамията на проповед сред братята мюсюлмани...https://plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/b14842edd343f0afa2f3843edb513cba_L.jpg Седнал по турси на земята и бос...

 • въпрос

  А канил ли го е някой в Източен,а пък като знае какво е правил там, надали ще му се ходи, защото има хора -свидетели и те добре помнят.

 • Мани, мани...

  отговори на: въпрос

  То в Южен не са го канили, остава в Източен:)

 • Фактите са си факти

  ЧЕТИРИ ПЬТИ Е ОТКРИВАЛ УЧЕБНА ГОДИНА В СОУ „Найден Геров„.Тазигодина я откри в Соу„Димитър Талев„

 • читател

  отговори на: Фактите са си факти

  С метла ли откри учебната година или устав на БНА? https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpg

 • читател

  отговори на: читател

  Днес, политкомисар СлаБчо започна кампания по замърсяване с книжни боклуци,https://i.ibb.co/SPr8BS8/image.jpg вероятно надявайки се след изборите с бай Митко от Прослав да купи метли от жилка за няколко милиона, за да измете книжните си боклуци. https://i.ibb.co/Sx2rL9M/image.jpgСпокойно, пловдивчани почистват боклуците на Славчо и без метли за милиони...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм