Георги Стаменов: Да помогнем за нова детска онкохематология

Автор:
Четвъртък, 12 Септември 2019 14:57
Георги Стаменов: Да помогнем за нова детска онкохематология

Всички детски и учебни заведения на територията на „Централен“ с готовност откликнаха на апела на кмета на района Георги Стаменов да подкрепят каузата за изграждането на нов педиатричен и онкохематологичен комплекс в УМБАЛ "Свети Георги“.

Идеята за тази обща подкрепа идва след среща на кмета на район „Централен“ Георги Стаменов с проф. Иван Иванов - началник на Клиниката по педиатрия на УМБАЛ „Св. Георги“ и председател на Организационния комитет на Дарителската кампания „Най-доброто за нашите деца и онкоболни“.

„Благодаря на директорите и колективите на общинските, държавните и частни детски градини и училища от нашия район, които веднага откликнаха на призива да подпомогнат дарителската кампания“, заяви кметът Георги Стаменов. Той допълни, че всяко детско и учебно заведение по свой начин ще стане съпричастно с тази благотворителна инициатива. Много от тях вече са призовали в първия учебен ден вместо букети да се дарят средства за каузата. Други организират концерти, базари и различни събития в полза на дарителската кампания за строителството на нова детска клиника.

Кметът на район "Централен“ Георги Стаменов призовава гражданите да бъдат съпричастни, за да може да се осигури най-доброто за малките пациенти. За целта те могат да изпратят дарителски SMS с текст DMS KLINIKA на номер 17 777, открита е и дарителска сметка на кампанията.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • читател

    Помагайте, че политкомисар Славчо най-много някоя тоалетна да построи и разкрие с мажоретки... https://trafficnews.bg/news/2019/02/18/butat-toaletna-tsentara-plovdiv-otkrita-256.jpgА и метли за половин милион да купи от асеновградски помак...https://img.bg.sof.cmestatic.com/media/images/640x360/Dec2011/311693.jpg

  • читател

    ГЕРБ да помага за клиниката, а политкомисар Славчо отговаря за метлите, https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpgс които ще се мете двора.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм