Иван Тотев и Здравко Димитров разговаряха за бъдещето на Пловдив

Автор:
Петък, 16 Август 2019 13:13
Иван Тотев и Здравко Димитров разговаряха за бъдещето на Пловдив

Задълбочен разговор за бъдещето на Пловдив проведоха кметът Иван Тотев и претендентът на ГЕРБ за градоначалник Здравко Димитров.

Двамата седнаха на кафе в култовото заведение Рафи срещу общината и обсъдиха надълго и нашироко важните инфраструктурни проекти, които вече са стартирали, както и тези които предстоят.

Тотев и Зико засегнаха и темата за кампанията по повод местните избори на 27 октомври.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (16)

Покажи предишните коментари
 • Курти

  отговори на: читател

  Дървена кратуно! В твоя свят явно всичко е черно бяло..или червено или някак крайно, без нюанси. В реалния живот не е така. Съжалявам те защото няма да има какво да ти роди дървената кратуна след като Здравко Димитров спечели предстоящите избори. ...или има какво да роди още по темата? Тея всичките Цецки дето са ти в главата ще се изпарят ли? Започвай да се озърташ за нов бизнес, тоя отива към приключване! ....късмет ;)

 • читател

  отговори на: Курти

  Курти, яж си натровенити орехи, брой си копейките и се готви за нагъване на македонска наденица със Славчо. А със Здравко Димитров не само Левски ще губи, но и ГЕРБ. Уви! Левски с футболиста, а ГЕРБ с баскетболиста. Обяснявам като за дебил. Червен дебил, хрупащ орехи... http://www.plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/237ff49fab03672fee884a0dd7e8be83_XL.jpg

 • on4o

  totev go y4i kak se krade

 • хаха

  Задълбочен разговор в... кафене на пъпа на Пловдив:) Е, това и Дългия няма да измисли като тъп пиар!

 • zoro

  Много наивен пиар,кой ли ще се хване на това?

 • Емилия

  Ах, колко спонтанно ги е уловил фотографът!:)

 • БАЙ-БАЙ, БАЙ БАЕВ!

  СНИМКИТЕ СА ХИТЪР ЛОВЪК КАПАН ОТ ИМПЕРИАЛиста да загроби Зикото (не че някоя будала щеше да гласува за нищожеството, ама след асоцииране към крадливата КлептоКрация - край!) - откъдето нито ГЕРБ, нито САРБ ша са възцарят тоа път, че ни ПИСНА.
  САРБ = СелянКи за Американцко Развитие на БГстан.
  След което при нова администрация ша ма домързява да надникна в Пловдив-ОнЛайн даже и заради ослепителните, хранителните, вдъхновяващи мъдрости на СРАТЕВ.
  Така че = бай-бай, байБАЕВ!

 • читател

  отговори на: БАЙ-БАЙ, БАЙ БАЕВ!

  Снимката е супер тъпанарщина и очевидно родена в празната кратуна на изборния щаб на Здравко Димитров - баскетболиста "Да решаваме заедно"... Да покаже че е на ти с Тотев - регионалния координатор на ГЕРБ. А всъщност всички адекватни гербери, както и гласуващите традиционно за ГЕРБ са в ступор, точно в какъвто изпаднаха при номинация на баба Цецка - президент...

 • Курти

  отговори на: читател

  Дървена кратуно! "читател", Как точно ще помогне на Здравко Димитров снимката с този микроб? Не се притеснявай за всички адекватни гербери, те са наясно, че без брилянтния ход на Зико на предишните местни избори сега със сигурност щеше да кметува Славчо. Ама, това са ментални способности за напреднали, не се напъвай! Моли се за Зико, че на него дължиш прехраната си до момента!

 • читател

  отговори на: Курти

  Червен дебил, брилиАнтен /пише се с а, мЯкащ червен селяндур/ ход, ами поискай пистолет от фуражката Дедев и се гръмни, като преди това е добре да гръмнеш и другия чумав глиган на ГЕРБ - Петров... То ходът и с баба Цецка - майка на нацията на някой му сте стори брилиАнтен, - ама си беше пълна идиотия...С сега ще получим Славчо, но там май вече друго се заформя особено след срещата по национални носии над Жеравна! Ама това е сложно за празна червена кратуна - и червен дебил!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм