Арестуваха поръчителя и 3-ма от бандата потрошили заведение

Автор:
Вторник, 13 Август 2019 13:13
Арестуваха поръчителя и 3-ма от бандата потрошили заведение Снимка: flashnews

Полицията е арестувала трима от шестимата автори на унищожителния погром в столичното заведение „Бесо” заедно с поръчителя на наказателната акция. Един от тях е криминално проявен.
Това обяви на извънреден брифинг главният секретар на МВР Ивайло Иванов.
По думите му собственика на бара Емануил Лазаров нарочно не потърсил съдействието на полицията, но е разпространил записа от охранителните камери в социалните мрежи.
Атаката, при която яки младежи потрошиха заведението на бул. „Тодор Каблешков”, е поръчана от ортак на собственика. Той и Лазаров са съдружници в две фирми от строителния бизнес, но имали спорове за пари.
Поръчителят също е задържан.
В момента се издирва останалата част от поръчковата банда.
Заведението бе атакувано в понеделник около 18 ч. пред очите на ошашавени клиенти. Нападателите, които не са крили лицата си, потрошили масите и разпорили с ножове меката мебел.
После се пльоснали на една маса и започнали да пият.
Мъжете заръчали на персонала да предаде на собственика да се обади "на когото трябва", за да не му се случва това всеки ден. Лазаров призна, че се страхува за живота си, както и на жена си и трите си деца.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

  • читател

    Римейк на Митьо Очите и простотиите в Слънчака... Поръчителят ще е свързан с партизаните... Или тату чалгаджията Слави, или сините отрепки на Радан... Елементарно Уотсън... Така пари не се събират и дългове не се уреждат, така се атакува властта! И най-важното за херменевтите в ГЕРБ - София си е София, но в Пловдив да не се номинира баба цецка пловдивска - Зико, че погроми не трябавт - той е политически лузър като баба Цецка оригинал...

  • читател

    The same old story, the same old answer... И най-важното в случая е, човек може да греши - да ББ посочи изборния лузър баба Цецка национал, а тя в собственото си село не можа да спечели. В Пловдив да не се повтори същата история, защото ще се получи същия резултат: да не се номинира пловдивската баба Цецка Зико!

  • читател

    Че Славчо Атанасов ще стане кмет, което ще е тотална подигравка с пловдивчани... И герберите ще имат проблеми, а гласуващите за ГЕРБ вероятно и ще преориентират оттук нататък гласовете си, може и към нова формация излизаща от ГЕРБ, ако с нелепи номинация се опропастят местните избори... И основното да не се издигна Здравко Димитров баскетболистът, че както треньорът на Левски вкара в игра Здравко Димитров - футболиста и получил - 0-4! С общ резултат 0-7!!! Гербери, Комисията и херменевтите мислете. И гледайте, ако може не на карти Таро!:D:D:D

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм