Николай Чунчуков връчи почетен плакет на шефа на 6-то районно

Автор:
Понеделник, 08 Юли 2019 12:19
Николай Чунчуков връчи почетен плакет на шефа на 6-то районно

По случай професионалния празник на служителите на МВР кметът на район „Източен“ Николай Чунчуков връчи почетен плакет на комисар Николай Кирков – началник на VІ РПУ.

„Това отличие е израз на нашето признание за високия професионализъм в организацията на работата на полицейското управление на територията на района и за осигуряване на спокойствието и реда за нашите жители. Знаем, че във всеки един момент можем да разчитаме на адекватна помощ и превантивни мерки“, заяви в приветствието си Николай Чунчуков. Според него особено важни са постиженията при изграждането на доверие между хората в етническия квартал и полицейските служители.

Ценна е и помощта, която служителите на Шесто районно оказват на кметството при проверките по домовете на отсъстващи деца и ученици в задължителна предучилищна и училищна възраст. По този повод кметът на „Източен“ отбеляза и приноса на районните инспектори от детска педагогическа стая Найден Трифонов и Камен Паунов, които бяха наградени с грамоти и книги. Добри думи за работата на полицаите сподели и заместник-кметът на района Васко Василев.

От своя страна началникът на VІ РПУ комисар Николай Кирков благодари за почетните отличия и увери, че полицейските служители ще продължат бъдат винаги на линия. Той даде пример с многобройните беседи на районните инспектори в училищата по важни въпроси, свързани със сигурността, трафика на хора и интернет заплахите .

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм