Няма нарушения при покупката на апартамента на Цветанов

Автор:
Понеделник, 24 Юни 2019 11:50
Няма нарушения при покупката на апартамента на Цветанов

Единствен съдия № 1 Лозан Панов е със съмнения за облагодетелстване в Апартаментгейт

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество /КПКОНПИ/ не е установила нарушения при проверките на апартаментите на хорат от властта, заради които си отиде вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов.

При покупката на имотите си не са направили нарушения бившият шеф на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, министърът на туризма Николина Ангелкова, бившият зам.-министър на младежта и спорта Ваня Колева, бившият зам.-министър на енергетиката Красимир Първанов, ексминистърът на правосъдието Цецка Цачева, председателят на комисията по култура  и медии в НС Вежди Рашидов и шефът на ВКС Лозан Панов.

Представители на управляващите бяха разследвани от комисията по медийни публикации за имоти, купени на по-ниски цени от пазарните.

За апартамента на Лозан Панов КПКОНПИ е препратила сигнала срещу него, в качеството му на председател на Върховния касационен съд и председател на Административен съд - София-град в периода 2007-2012 г. към Инспектората на ВСС.

В него има твърдения за облагодетелстване на магистрата, както и нарушаване на изискванията на Висшия съдебен съвет за висок морал на представителите на съдебните власти.

КПКОНПИ е прекратила и проверките по сигналите срещу депутатите Валери Симеонов, Елена Йончева, Валери Жаблянов и Крум Зарков.

Този срещу Симеонов бе за сделка в периода, когато той е бил председател на общински съвет в Бургас.

Сигналът срещу Жаблянов е за грешна информация при подадена декларация за имот и средствата свързани с него.

При Крум Зарков сигналът бе за имотни сделки. 

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • Слай

  Ха, Ха, Ха. Да не би някой да е очаквал нещо друго в тази пародия на държава.

 • Радостина

  отговори на: Слай

  И 80% дебили в нея! Това умът ми го не хваща! Власт имащите да те лъжат, да те крадат без граници, да те накарат да умираш от глад и мизерия, и въпреки това ти скопен народе, пак да гласуваш за тях, за да печелят избори след избори! O sancta simplicitas, или робски мазухизъм?!

 • читател

  Днес се разпространява мазен вестник, вонящ на македонска наденица - с мазното паркетно лице на политкомисар Славчо Атанасов... https://plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/18a118fd1f459d4a1909d9d495a87741_L.jpg. Просташката далавера на Славчо Атанасов с опита за пробутване на метли за метене на Пловдив за над 600 000лв... И новите машини за почистване осигурени от кмета на ГЕРБ.

 • читател

  Македонска далавера с емтли за над 700 000лв по данните на БТВ - на политкомисар Атанасов... Добре, че ГЕРБ спечели, та тази селска далавера не се осъществи. https://img.bg.sof.cmestatic.com/media/images/640x360/Dec2011/311693.jpg

 • Инфо

  Дани Каназириева щяла да вкарва кмета Тотев в затвора. Имала няколко класьора с документи уличаващи го в крупни далавери. С това се хвали напоследък в тесен кръг.

 • ДАНС

  отговори на: Инфо

  ТЕРЕКС ЕООД, ПРОПЪР ИНВЕСТ ЛИМИТЕД, ТЕРИКС ЕООД, ТЕРИ ЕООД, КАРЛОВСКА ЕООД, ТЕОДОР ЕООД... Част от фирмите на Дани Кленджарова и семейства... Без дейност, но с имоти за стотици хиляди лева по балансова стойност и реална за милиони. https://www.ebag.bg/product/149010/images/0/800. Сем. Арабаджиеви мисля, че ще осигулят освен на себе си и на сем. Кледждарови Фафли- на мястото.

 • запознат

  Дани е кучка, захапе ли не пуска. Мамин или ще и прави много ресто за да го остави на мира, или ще прави компания на Ралев.

 • хаха

  отговори на: запознат

  Здравка вярно смуче яко, но не друго освен оная част под кръста на олигарсите:)

 • ДАНС

  отговори на: запознат

  Дани Каназирева е кучка и то много тъпа... Много тъпа, почти като сем. Баневи, Вафлеви /Арабаджиеви/ набулата е в далаверите си родата, която ще трябва да се подписва за вярността на горенаписаното на всеки лист. Скоро, преди местните избори!
  Разследването продължава, очаквайте нови имотни разкрития от далаверите на тъпата кучка и бивша герберка Дани Кленджарова!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм