Пловдив 2019 прави пикник на Гребната

Автор:
Сряда, 15 Май 2013 14:47
Пловдив 2019 прави пикник на Гребната

Общоградски пикник на Гребната база тази неделя /19 май/ организира фондация Пловдив 2019, която готви кандидатурата на града за Европейска столица на културата.

Каним всички пловдивчани и гости на града да споделим заедно идеи за това как искаме да се промени градът ни до 2019-а, какви оригинални събития и проекти да заложим в културната програма, така че не само да им се насладим, а да участваме в тях „Заедно", каквото е мотото на пловдивската кандидатура, обяви арт директорът на фондацията Емил Миразчиев.

Нека си вземем храна, спортни дрехи, да изведем домашните любимци, да потичаме, да поиграем фризби, да си направим плаж и да споделим заедно и без притеснение и най-лудите си хрумвания за града, призова Миразчиев.
Откритото събитие в неделя ще започне от 11 часа от северната страна на моста на Гребния канал и ще продължи през целия ден.

Занапред Пловдив 2019 ще инициира много подобни кампании сред пловдивчани, защото, за да оправдаем мотото „Заедно", искаме въпреки трудните времена да върнем връзките между отделните хора, между поколенията, между хората и местата, които са подходящи за култура, отдих, спорт и развлечения, поясни художественият директор Емил Миразчиев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм