В Пловдив без инциденти. Благодарят за разчистването

Автор:
Събота, 08 Август 2020 09:29
В Пловдив без инциденти. Благодарят за разчистването

В Община Пловдив постъпиха редица обаждания и благодарствени писма от водещи компании. В тях те изказват своята подкрепа за действията по премахване на блокадите по основни кръстовища в града и възстановяване на движението, съобщиха от пресцентъра на Общината.

„Оценяваме факта, че не допуснахте блокирането на трафика в града и че бяха взети всички мерки, за да защитите живота и здравето на всички протестиращи и същевременно да не се вреди на трафика в града“, се казва в писмото на транспортните компании.

„До този момент Община Пловдив не е отказала на нито една организация провеждането на протестни действия и заедно с органите на реда е съдействала за тяхното мирно провеждане. И занапред ще продължим да отстояваме принципите на демократичността, но ще се придържаме стриктно към изискванията на закона“, коментира кметът Здравко Димитров.

По думите му до този момент в Пловдив не е допуснат нито един инцидент по време на протестите, което се дължи на добрата и ефективна координация между Община Пловдив и РДВР.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (6)

 • Петров

  Този безпросветник вместо да благодари да вземе най-накрая да свърши нещо от преките си задължения като кмет на Пловдив, че за една година КПД при него е нула. Такова бездействие на кмет не се помни. То на всички в Пловдив е ясно, че не вдява от тази работа, но за какво назначи една дузина замове, като и те нищо не вършат и за чеп за зеле не стават. Обзалагам се, че е въпрос на немного време пловдивчани категорично да поискат оставката му, заради активното бездействие.

 • протеста

  Скоро и ти ще бъдеш разчистен, заедно с цялата некадърна и крадлива пасмина около теб. Да си наясно.

 • читател

  Както винаги редът в Пловдив е на ниво, защото тук не се чуват страхливите инструкции да банския мухльо. Жалък страхливец, който ще потопи ГЕРБ с отвратителното си страхливо поведение. А местните протест боклуци по сметищата или психиатриите, всеки според диагнозата си.

 • читател

  Разбрахте ли сега дебили герберски защо трябваше да изберем Славчо Атанасов за кмет?! Нямаше да има нито Дани, нито този баскетБОЛЕН цървул!

 • читател

  отговори на: читател

  Дебил вонящ на македонска наденица, ти пък къде с гайдите? Малоумник...

 • Невъзпитан

  отговори на: читател

  Пич,признах те! Нямаш умора...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм