Иван Костов: Елена искаше да стрелям по крадци, аз стрелях във въздуха

Автор:
Събота, 20 Декември 2008 21:22

ImageКатегорично съм убеден, че трябва да се върна в управлението. Това, което се разпада в момента, трябва да бъде възстановено. Това заявява бившият премиер Иван Костов, пред списание "Макс". Основната причина е, че съм човекът, който създаде големите консенсуси в България, казва Командира. Моят голям провал е създаването на СДС като партия. Не съм предполагал, че ще се случи, продължава настоящият лидер на ДСБ. Костов редовно получавал и заплахи, най-вече когато бил на власт: "Кървави писма от БСП , които все още пазим вкъщи". И дава пример със случай, когато една от дъщерите му била в болница, а лекарите се борили за живота й. Тогава някой му се обадил по телефона, за да му каже, че момичето няма да излезе живо от болницата.

Костов говори още за парите, мафията, жените, но най-вече за личния си живот. Разказва и за това как е гонил крадци със съпругата си Елена, след като една вечер двама апаши се намърдали в спалнята на голямата им дъщеря: "Скочихме, тръгнахме да ги гоним, жена ми извади пистолет" и продължава:

"Единият  прескочи оградата, а другият тъкмо се канеше да се покачи на нея. Тогава тя ми извика "Стреляй!" Аз не можах да го направя. Стрелях във въздуха и разбрах, че  няма смисъл да нося повече пистолет", допълва той.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм