Поздрав за 24 май от премиера Бойко Борисов

Автор:
Неделя, 24 Май 2020 11:37
Поздрав за 24 май от премиера Бойко Борисов

Честит Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

С чувство на национална гордост се прекланяме пред делото на светите братя Кирил и Методий, благодарение на което днес се изразяваме свободно на родния ни език и сме съхранили духовната си идентичност като народ и държава.

С дълбоко уважение и благодарност се обръщам към всички, които като достойни техни последователи, продължават и в настоящето да работят всеотдайно за развитието на просветата и културата в България.

Поздравявам сърдечно българските учители и им пожелавам да бъдат здрави и да се гордеят с успехите на своите ученици.

Бъдете сигурни, че за нас водещ приоритет остава и занапред образованието и подкрепата за учителите като гаранция за просперитета на държавата.

Защото само за можещия и знаещия човек няма твърде далечни хоризонти.

Честит празник!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (8)

 • читател

  Браво на ББ - изцяло положително поздравление, за разлика от https://img.bg.sof.cmestatic.com/media/images/640x360/Mar2018/2111585309.jpgполитическата отрепка и пенсиониран шофьор на самолет Радев, продължаващ с отровата си. Червената отрова, изговаряна странно защо не на руски.

 • *

  Особено трябва да се гордеят с успехите си учителите, които образоваха и възпитаха такъв знаещ и можещ Министър Председател! Ето защо, той им е толкова благодарен! Сега държавата я чака небивал просперитет, който ще достигне твърде далечни хоризонти!

 • читател

  отговори на: *

  А дано, ама надали! Това е мисия невъзможна! Естествено, че се шегуваш, ама гербер дебилите /80%/ не го схващат! Ти ги плюеш, те си мислят, че дъжд ги вали! Хи, хи, хи...

 • Пловдив

  Само жалко за Пловдив с тази мадам лъжа. Трябва да бъде махната,

 • читател

  отговори на: Пловдив

  Вероятно Здравка-Дани имате предвид, https://i.ibb.co/VwSvj25/22.jpgобиватащата луксозната кооперация с https://i.ibb.co/mX45JT4/image.jpg8 метровия басейн, скрит в задния двор - писана на фирми без никаква дейност на родителите й - сем. Кленджарови - гладни пенсионери от Гладно поле.

 • читател

  отговори на: читател

  Плочата, която пускаш всеки ден, вероятно щеше да се изтърка! Това трябва да е компакт диск, защото той е неизтриваем! Прочие, вината не е в Здравка, а в плондера Здравко! Тъп, клиширан герберски дебил! Пловдив никога не е имал по-смотан и по-глупав кмет от него! Отрепка!

 • читател

  отговори на: читател

  Славке, тъпанарко - какви плочи във времето на флаш паметите. https://i.ibb.co/C1GdWyf/image.jpgПроста, тъпа мухлясъла тъпанарко!https://i.ibb.co/gTHbNsJ/2.jpg Смърт за Тотев, да живее Славчо и Левски.

 • Михаил

  Как да ти вярваме г-н Премиер. Защо едно алчно проскубано женче от клоаката на Ванко 1 докара за областен.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм