Иво Никодимов за смъртта на Милен Цветков

Автор:
Понеделник, 20 Април 2020 08:19
Иво Никодимов за смъртта на Милен Цветков

Телевизионният журналист Иво Никодимов написа гневен пост във Фейсбук за убийството на Милен Цветков от дрогиран млад водач. Трагедията става навръх Великден на червен светофар пред МОЛ София.

Ето статусът на Иво:

Когато бях на 22 години работих на хонорар. Отивах в Телевизията сутрин в 5 часа. Работих в "Добър ден, България" (тогавашния сутрешен блок на БНТ), във "Всяка неделя" (продукция на Кеворк Кеворкян), в "Час по всичко", в "Звезди в ефира" (излъчваше се по Ефир 2 с Юлияна Дончева), в "ТВ бизнесвестник" (пак по Ефир 2). Правих репортажи, водех, редактоствах и получавах хонорар от всяко предаване, за да си изкарвам хляба, а не да съм на принципа "Мама меси, татко носи". Бях и анкетьор в социологическа агенция и вместо да обядвам тичах с анкетните карти при респонденти. Не карах Q7, а тичах пеша. Свършвах работа вечер в 22 часа. А днес на 22 години карат ново Q7 и се дрогират, преди да седнат зад волана. Мамини синчета се превръщат в убийци, дали с автомобили, дали с нож в парка или с боксове в дискотеки.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • учителка

    Какви са резултатите от свободията-вече всички се убедихме! За съжаление по трудния начин! Дано имаме волята и желанието да променим нещата още от детската градина. В противен случай ще берем и ядем това,което сме сътворили. Страшното не е за тези,на които не им пука,защото те са лишени от морал. По -страшно е за тези от нас,които спазват правилата! Като това да спреш на червено и ...да загинеш! Бог да прости Милен Цветков!

  • кмета

    Съгласен съм с "учителка" ... до някъде, може да не съм разбрал добре, но основата на всичко е СЕМЕЙСТВОТО! Родителите не трябва да разчитат на институции за възпитанието на децата си! Морала у дома е основен фактор.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм