Шефът на Чистота Иван Стоянов инспектира чистенето на шахтите

Автор:
Понеделник, 16 Септември 2019 12:41
Шефът на Чистота Иван Стоянов инспектира чистенето на шахтите

Във връзка с метеорологичните прогнози за влошаване на времето и предстоящи валежи директорът на ОП „Чистота“ Иван Стоянов инспектира почистването на дъждоприемните шахти.
„Засега не се очакват проливни дъждове като през пролетта, но трябва да сме подготвени за всякакви предизвикателства“, коментира Стоянов. Той напомни, че почистването на около 24-те хиляди дъждоприемни шахти се извършва от фирма „КМД“, която е избрана за изпълнител след проведена обществена поръчка. Според утвърдения график шахтите по големите булеварди и улици се чистят превантивно всеки месец, а във вътрешнокварталните пространства – веднъж на три месеца. При необходимост се извършва извънредно почистване на невралгични места.
Директорът на „Чистота“ напомни, че актуалните седмични графици за почистването на шахтите се публикуват в сайта на предприятието и се изпращат до медиите, а телефонът за сигнали е 032/675 817.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • Мъкаааа

    Той да си изчисти шахтите пред блока, че са изникнали дървета там.

  • читател

    Да се чистят и шахтите и около луксозната 7-етажна кооперация на пловдивската Мадам Лъжа - Дани Каназирева - https://i.ibb.co/1sH27GG/22.jpg т.е. на фирма Карловска ЕООД, на мамата Й - Катерина Кленджарова на ул. Карловска, че басейн в задния двор има Дани-Здравка и бая вода тече от нея...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм