Петното в манускрипт: Бареков е кабаретна актриса

Автор:
Сряда, 16 Април 2014 15:47
Петното в манускрипт: Бареков е кабаретна актриса

Лидерът на движение Свобода Бисер Миланов - Петното изпратил писмо до агенция ПИ, в което клейми Николай Бареков.

Ето текстът без редакторска намеса:

Същите хора, които стоят зад скалъпеното обвинение срещу мен, стоят и зад сценария на всички долни лъжи на Йордан Бонев.

Имайки предвид, че той не е толкова тъп колкото изглежда, мисля че много добре знае, че тези които имат възможност да ме освободят, както той ми предложи, ако излъжа за Бойкo и декларирам, именно те са властимащите, за да го свършат това ......

Ооо, благодаря, на мен такава свобода не ми трябва, предпочитам да съм свободен в затвора, отколкото роб на свобода! По този ред на мисли искам да се пази именно от тези, които го карат да върши това, защото предателите никой не ги обича, а както стана известно пред цялото общество, че той лъжe, може да се наложи „гущера„ да си отреже опашката.

Не Бойко Борисов би бил човека сега, който му мисли злото, както кабаретната актриса Бареков се опитва отново да внуши на обществото, а и този лъжец и предател никога не би седнал с мен в ефир, защото това ще е краят на неговата политическа кариера. Именно за това съм тук, защото преча на влиятелните хора, които стоят зад него и му дърпат кончетата, а тези хора трябва да знаят , че залагайки на лъжец и предател, е равносилно да заложиш на куц кон. Кариерата на Бареков тръгна от мен и ще приключи с мен. Тук съм, за да ми затворят устата. И ето вижте, нито една телевизия не ме предава на живо и всичко, което е важно се изрязва, дори и от интервютата ми взети от затвора.

Искам да кажа едно: Това, че заставам на страната на истината, не означава, че заставам на страната на Бойко Борисов. Нека хората сами да си извадят изводи - Бареков явно е наблюдавал отрязаните кадри от интервютата ми, и отново казва моите думи, защото никъде не бе излъчено това, че искам повторна комисия, където да присъстват Йордан Бонев, Бареков и Борисов (имам копие от искането ми за тази среща, което го написах още на следващия ден ), след като аз бях изслушан.

Много ми е странно, че на същия ден, в който ме извикаха на комисията, ми беше променена мярката на задържане под стража, веднага след това. Притискат ли ме чрез тази комисията? Дано народа най-после си отвори очите, и ако иска да присъства в съдебната зала на 26.05.2014 г. , да гледа какво се случва, защото от всички „престъпления", които съм извършил, единствените пострадали сме аз и семейството ми. Заложил съм живота си в името на свободата.

Явната демонстрация на полицейско насилие на 15.01.2014г., мисля че е достатъчна народа да разбере, че не обслужвам ничии интереси и на какво са способни власт имащите да убият духа на народа. Не съм с никой и никога не съм бил, но ще подам ръка на всеки, който има смелост, достойнство и чест да застане до мен , за да се борим заедно за свободата на България и на целия български народ.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • Анонимен

  Пък ти си просто престъпник.

 • Димитров

  А Петното е шлякан отзад от Карамански. Т.е. си е просто едно шлякано бандитче-помиярче.

 • честност

  Яяяяя се кажи петно, ама честно, това коя от ПРките на Борисов ти го написа и те инструктира да го кажеш?

 • Женя

  Ама то от далече си личи, че това не са думи на петното. Това, че топи Бареков само показва, че ментор му е Борисов, който напоследък явно се притесни от развитието на България без цензура!

 • ЦСЗ

  Абе, тия в затвора няма ли да му спрат дрогата на това Петно. Съвсем изтеряса.

 • Захари

  На тоя боклук Петното никой не вярва вече! Спрете да ни занимавате с него!

 • читател

  Не само Петното е боклук, но и Бареков този капут е тотален боклук...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм