БГ студентка: Бареков, дори Ни Ло е по-достойна от Вас!

Автор:
Петък, 28 Февруари 2014 14:51
БГ студентка: Бареков, дори Ни Ло е по-достойна от Вас!

Открито писмо до новоизлюпения политик Николай Бареков и коалиционните му партньори от ВМРО-БНД е написала българската студентка в Германия Росица Кашикова.

В него тя разбива на пух  и прах претенциите на пловдивчанина, чието мнение за всичко и всички в българския политически и обществен живот, напоследък изтича на талази от медиите на Пеевски.

В писмото студентката нарича Бареков кандидат за парламентарно представителство на монополиста и го съветва да спре да се държи като разлюбена Борисова любовница.

Колко струва катарзиса на двамата депутати, избрани в Народното събрание от дясната партия ГЕРБ, които се присъединяват към формацията ви г-н Бареков, пита Кашикова.

Наричате лидера на ДСБ Радан Кънев Рамадан Кунев.

Аз не помня него някой да го е представял така - но помня Вас да са Ви представяли като Дудука, констатира още тя.

Г-н Бареков, от топизпълнител на хита „само да те гепна, путката ще ти цепна“ до министър-председател на Р България е „катарзиса-невъзможен“, ако приемем, че избирателите имат коефициент на интелигентност малко над този на средната стайна температура, категорична е студентката.

Тя не спестява и критиките си към националистическата формация на Красимир Каракачанов, която преговаря за коалиционно споразумение с Барековата партия.

На воеводите тя припомня поантата от стихотворението на Христо Ботев В механата и ги упреква, че ще подкрепят правителство на ДПС, което крепи руските интереси.

Ето пълният текст на писмото:

Г-н Николай Бареков,

Казва Ви го един българофил, без претенции за величие като Вашите - Вие сте един безочлив мъж.

Реакцията Ви на подадения сигнал от Протестна мрежа /ПМ/ само потвърждава, че имат право.

Един човек, който няма от какво да се страхува, само можеше да се радва ,че де юре ще бъдат разсеяни съмненията им.

Вие ги кръстихте адвокати на олигархията.

Нима кандидатът за парламентарно представителство на МОНОПОЛИСТА има право на подобни упреци?

Г-н Бареков кой Ви плаща заплатата толкова години ? Дядо Добри ли?

Г-н Бареков, лично аз качих едно интервю с Вас, в което казвате, че можете да качвате и сваляте правителства и притежавате личностни качества.

Попитах няма ли кой да Ви попита от прокуратурата как и какво можете /простете живея в бяла държава и за такова изказване следва дълго и продължително разследване без нужда от подкана/.

Клипчето беше свалено ...

Спрете да се държите като разлюбена Борисова любовница!

Не става дума за делене на общите приятели – но тук говорим за поддържане на кворума на едно престъпно Правителство.

Г-н Бареков Вие искате ли предсрочни избори?

Или искате, но при определени обстоятелства? Кои са те?

Бихте ли споделели как двама депутати избрани да защитават една дясна програма, се присъединяват към една крайно лява /към Вас/?

Колко струва подобен катарзис ? /колко безсънни нощи питам, да не кажете,че Ви обвинявам в подкуп. Бога ми!

За морал и чест говорим. И за катарзиси!/.

И като казахме морал и чест- като по-мъж от Вас ще Ви го кажа - от топизпълнител на хита „само да те гепна, путката ще ти цепна“ до министър-председател на Р България е „катарзиса-невъзможен“, ако приемем, че избирателите имат коефициент на интелигентност малко над този на средната стайна температура.

Ако имахте достойнство след този резил, нямаше да си покажете носа пред камера.

И ви го казва жена, която на 20 е работила по 12 часа в кухнята на МакДоналдс , за да си плаща образованието, въпреки че има не по-малко богати роднини и приятели/е, вярно че нямат безотчетни пари понеже г-жа Меркел си събира данъците/ и доста по-добра физика и интелект от Вашия, но и достойнство, което не би и позволило да взима интервю от маймуна или да каже дори на баща си, че не и стигат 100 евро, за да си плати таксата.

Кого ще представлявате Вие? Планета-Пайнер?

Дори и Николета Лозанова е по-достойна от Вас - тя поне не крие как е станала известна и знаем личния живот по-подробно, отколкото бихме желали?!

Вашият живот до момента представителен за коя част от обществото е?!

За тази на успелите мъже на 33 или?!

Г-н Бареков, щяхте да вкарвате г-н Борисов в затвора.

Единствените доказателства внесени в прокуратурата за сега са срещу Вас.

Или сте решили, че макар и на неуспял шеф на ДАНС, Пеевските медии са правовата инстанция на Р България?

Последно си позволихте да наречете Radan Kanev – Рамадан Кунев.

Аз не помня него някой да го е представял така - но помня Вас да са Ви представяли като Дудука.

За много забавен ли се имате - да смешен сте, ако нямаше кой да плаща /с безсънни нощи/ за катарзисите на трима депутати.

Силно се надявам привържениците на ГЕРБ и БСП да им осигурят още толкова безсънни нощи за размисъл!

А относно РБ – колкото и лъжи да изречете, те са много по-чисти от Вас.

Нямат Вашите богати приятели и не плачат нощем за бедните почасово, отмервайки времето с часовници за около 100 хил. лева, но все пак!

Да, точно заради такива като Вас- ние, които можем да работим с ръцете и умовете си, но кючек -културата не ни е в кръвта- ще сме в чужбина.

В България местата са заети от успели на 33!

Повече от половината работещи българи- работят не в България.

А на коалиционните Ви партньори от ВМРО ще им припомня поантата на един Ботев стих:

Ще да пия на пук врагу,

на пук и вам, патриоти,

аз вече нямам мило, драго,

а вий... вий сте идиоти!

Нямате срам!

Ще подкрепите правителство на ДПС, което обслужва руските имперски интереси.

И Вие сте патриоти ?! Колко Ви е къса паметта?!

Това е срам, голям срам.

На потенциалните избиратели на този политически Франкенщайн казвам само, че се умира за една катедрала, не за камъни.

Умира се за народ, не за тълпа.

Мислете с главите си, красотата може и да спаси света, но няма да го освободи -„ ...свободата не ще екзарх, иска Караджата" (Любен Каравелов, 4 март 1872).

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (24)

Покажи предишните коментари
 • читател

  отговори на: Комитата

  Комитата безкрайното умуване не води до нищо добро. Човек трябва да гледа реалността и да преценя действията си, а тя е: единствен ГЕРБ в момента може да спре червените боклуци и фесовете на Доган от властта. Бареков този капут е катуп на Пеевски и бай Ганьо - т.е. скрита патерица на комунистите и фесовете на Доган. Добре е, че на шайката Пеевски, бай Ганьо им е вдигнат мерника и от руски и от западни спайперисти, затова и Бареков този капут ще си остане само с бозата на д-р Бозов и дъртите си лъжи към най-бедните хора...

 • Браво

  ПОЛИТИЧЕСКОТО БЕЗУМИЕ И ИСТЕРИЯ СА В СТИХИЯТА СИ!

 • Гражданка на Р. България

  БРАВО МОМИЧЕ ! БАРЕКОВ КАКТО И ПРОТЕЖЕТАТА МУ ЗАЕДНО С МУТРИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБИТИ И ЗАПАЛЕНИ МРЪСНИ ИЗРОДИИИИ !!!!!!!

 • Гражданка

  БАРЕКОВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОДАЖНИК И БОКЛУК !!!! СМЪРТ ЗА БАРЕКОВ !!!!!! СРАМ ЗА СТРАНАТА !!!!!!

 • dan...

  Мило момиче,много сте права, но малко ще Ви разберат ....
  При нас е зима, и все още стайната ни температура е ниска, и това си личи по изказаните мнения. :)
  А сезонът продължава вече 24 години.... Ето на, сега и " Гергьовден " за ръководителя на които имах що годе мнение, и той вече си ритна столчето на което беше градил всичко ! Защо ?

 • Комитата

  Че от ГЕРБ по-големи болшевики има ли бе читателче...какви комунисти ще спирате...когато някой трябва да спре вас болшевиките...мерси от Боковщината и Цветановщината ви....
  ...и знаеш ли защо... защото втори път няма да ви се даде време да избягате от властта ...хората ще ви смачкат,независимо от блиндираните Аудита на Вожда и многочислената Му охрана... защото платената Протестна мрежа,няма кака да ви спаси от хилядите пострадали и унизени по времето на Мудрото Му управление...а виж ,за западните снайперисти си прав... въпрос на време е да отстрелят и компрометираната ви партия...защото ГЕРБ,като най-наглата издънка на БКП,читателче..показа за един цял мандат/без 3 месеца/,че е от най- ретроградните и измислени партии,управлявали България...когато ГЕРБ еволюира до своя Априлски пленум...и свестните в ГЕРБ изгонят най-Мъдрия и най-Великия Пожарникар на планетата...тогава можем да кажем,че сте станали по-нормални и може да тръгнете към демократизация...това може и да се случи...ама надали...затова дращете сега измишльотини, за да надувате балона и да си мечтаете ,че сте вечни...

 • читател

  отговори на: Комитата

  Комитата добре е да съобщиш тези си "мъдри" виждания и на ЕНП. Зер там начело с Меркел хората са прости и не разбират, че всъщност работят с "болшевики" в България... Стани им политически анализатор. Спри с макенонската наденица и паркетина - замъгляват ти мозъка и умната на изборите, защото такива морони като теб, гласували малоумно, докараха комунистите и фесовете на Доган на власт... Анадън му?

 • анди

  Защо когато герберите мачкаха, сплашваха, тормозеха и тероризираха сънародниците си нямаше такива отворени писма.?! Ами защото не позволяваха. Значи сега се диша по-спокойно. Мръднали сме малко напред. Тази девойка нямаше да може и думичка да каже преди една година

 • читател

  отговори на: анди

  анди не си прав... Имаше подобни писма и то от ученичка именно от Пловдив (чието писмо направи рекордни посещения във фейса и Дянков и даде отговор). Верно е, че тя скоро писа и на Орешарски в същия критичен тон...

 • Димитър

  Много плоско написано , с грозен език и претенции без покритие ! Що мълчахте , когато Бойко Борисов , Цветанов и цялата там паплач не излизаше от телевизията на Василев , Пеевски и Бареков?! Тогава не ви пречеше нищо! Прозрачна платена бълвоч !

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм