Деси от #ДАНСwithme - внучка на Сорос

Автор:
Вторник, 17 Декември 2013 15:36
Деси от #ДАНСwithme - внучка на Сорос

Медийно достояние станаха нови шокиращи разкрития около 15-годишното момиче, станало популярно с онази снимка, в която е прегърнало полицай, на когото после се оказва любовница от далечната 73-а година.

Както е известно, Деси е обект на разследване от Агенцията за закрила на детето, в която е постъпила информация, че 15-годишната ученичка е била гадже на всички протестиращи от юни насам мъже.

"Тя вече дори е родила няколко деца на протестиращите, за да ги мъкне по протестите, за да изглежда протестът по-жизнерадостен" - твърдят от АЗД, които разкриват, че дядо на момичето е Джордж Сорос, който лично я снабдявал с наркотици, но понякога забравял противозачатъчните и ѝ пращал жълъди.

При самата среща с Деси, тя е попитала Агенцията дали иска да ѝ стане гадже срещу това случаят да се потули, след което е пожелала да почерпи държавните служители с хероин, кокаин, амфетамини и чипс - каквито субстанции момичето произвеждало чрез епидермиса си.

Малката Ивет Добромирова дори се хвалела наляво-надясно, че е гадже на Бойко Борисов, Меглена Кунева, Берлускони на два пъти и Йоло Денев, като с последното се гордеела особено, защото Йоло я наричал Лада на славянската богина на хубостта.

Zhelyo по публикациите в прас-прес

nenovinite.com

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм