Сигнал от ГЕРБ: Шеф на БСП купува гласове за 300 лв по събрания

Автор:
Четвъртък, 23 Май 2019 17:02
Сигнал от ГЕРБ: Шеф на БСП купува гласове за 300 лв по събрания

И в Пловдив област манипулации на БСП върху плакатите на ГЕРБ

Упълномощеният представител на ГЕРБ в община Първомай д-р Катя Попова пусна жалба до председателя на РИК-Пловдив във връзка с манипулации от страна на БСП в Първомай. Става дума за залепяне на номера на БСП 18 върху номера на ГЕРБ 12 на плакати на Мария Габриел и листата.

Освен това д-р Катя Попова сигнализира РИК и за това, че председателят на БСП в Първомай извършва неправомерно купуване на гласове като посещава събрания на граждански организации и предлага пликове с пари до 300 лева.

„Това е проява на слабост и липса на изобретателност, коментира д-р Попова, която е и общински ръководител на ГЕРБ-Първомай. Така нашите опоненти за пореден път показват, че нямат нито силите, нито компетентността да спечелят тези избори и предчувствайки загубата, търсят лесни начини за манипулация на обществото. Ние от ГЕРБ сме предприели съответните действия, за преодоляване на тази явна заблуда от страна на БСП“, каза още д-р Попова.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • читател

  Червените дебили и из първомайско изкрейзиха... Че червените са по-тъпи от чумавите кози на баба Дора ясно, ама да не мислят и останалите българи за дебили като себе си! Тежката загуба за червените дебили на 26 е сигурна и очакваме с бира и пържени картофи червения екшън: престрелки в партизанската землянка на Позитано... Колко трупа ще има?!? Отсега се вижда един сигурен: на лойната топка Мадам Лъжа, но вероятно и други ще има...:):):)

 • Григорова

  "Читателю", много ти е изискано словото, мисля си дали БСП сее омраза или такива като теб яростни фенове на корумпетата от ГЕРБ. Пилците ще броим на есен, тогава ще видите какво ще ви сервира машината за избори Цветанов.

 • читател

  отговори на: Григорова

  Както на 23 май - 3 дена преди изборите предвидих поредната 12 победа на ГЕРБ, така и наесен отсега предвиждам мощна победа на ГЕРБ на местия вот и тотален крах за червените дебили. А циркът в червената землянка продължава: двете баба ще гътнат партията на Дядото, ако преди това партизаните не неутрализират поне баба Цола Нинова...

 • читател

  Кури и Кири пак с разбити носове. Днес баба Цола Нинова е била бламирана след тричасова битка в партизанската землянка относно начина за избор нов шеф на партията на Дядото. :D:D:D

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм