Откриваме нови заводи постоянно, по-добре е опонентите ни да мълчат

Автор:
Понеделник, 20 Май 2019 11:50
Откриваме нови заводи постоянно, по-добре е опонентите ни да мълчат

Министър-председателят Бойко Борисов участва в церемонията по откриването на 13 000 кв. м. нови производствени площи в Пазарджик на предприятие за производство на компоненти за автомобилната индустрия.

Дълги години се говореше за ниска квалификация и ниско обучение - факт е, че се откриват нови заводи - в Кърджали, Русе, Шумен. Така, че благодаря на работниците за техния труд. Когато цифрите и фактите говорят - по-добре да замълчат нашите опоненти“, каза министър-председателят.

С разширението на производството заявката на компанията е до края на годината да назначи 1 000 нови служители.

Премиерът Борисов направи и инспекция на инфраструктурни проекти в Пазарджик и подчерта важността на обходните пътища за индустрията. От АПИ предвиждат цялостен ремонт на път II-37 Панагюрище - Пазарджик - Пещера - Батак, който не е основно ремонтиран от изграждането си, както и проект за изцяло ново трасе на околовръстния път на Пазарджик, което да изведе напълно тежкият трафик от урбанизираните територии.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Зетят на зеления дебил Емил Геогриев - участник в листата на червените дебили за Евроизбори, осъден за дребни опити за телофонни измами...

    Иван Славов, зет на еколога и едномесечния депутат Емил Георгиев, е осъден и от Окръжен съд Хасково на 8 месеца условно с 3 г. изпитателен срок за измами. Същото наказание той получи първо от състав на Районен съд Хасково, но обжалва. Магистратите го признават за виновен, че в периода от 10 до 11 април 2013 г. с цел да набави за себе си и за другиго имотна облага, използвал заблуждението за получаване на сумата от 2400 лв. от Иван Русев и 60 долара и златни накити за 468 лв. от Мария Терзиева. Такова е и твърдението на прокуратурата. Славов бе арестуван в центъра на Хасково при опит да вземе парите от 80-годишния Русев, който получил телефонно обаждане, че неговият внук в Америка страда от тежко заболяване, за чието лечение са нужни парите. Окръжните магистрати изменят само част от присъдата на колегите си. Съдът приема, че щетата не е 2 957.67 лв., както твърди прокуратурата, а е 2 400 лв.

    Това е листата на червените дебили за Европа: започва с разследваната от прокуратурата за пране на пари милионерка МилиЙончева, родата и евроизмамници и завършва с рода кокошкари-измамници на зелена отрепка. https://www.zonaburgas.bg/uploads/EmilGeorgiev.jpg

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм