Жената на Христо Иванов със 70 кв. по 158 евро

Автор:
Сряда, 10 Април 2019 18:11
Жената на Христо Иванов със 70 кв. по 158 евро

Единствената по-евтина сделка в Апартаментгейт е на Корнелия Нинова!

Съпругата на бившия министър на правосъдието и шеф на Да, България Христо Иванов - Йорданка, е също в списъка с евтини покупки на жилища, показва справка за имотното състояние на фамилията.

При това цената от 158 евро на квадрат е №2 в списъка на евтините сделки - след безспорния №1, покупката на Корнелия Нинова като зам.министър в правителството на БСП.

Йорданка Иванова е закупила 70 квадратни метра апартамент в София през 2005 г. на цена от 21060 лв, което е 158 евро на квадрат, далеч под пазарните цени.

При това половинката на Иванов е с крупни спестявания у нас и в чужбина - 60 хил. евро в български банки и 81 хил. евро - извън граница.

Самият Иванов е със съвсем скромни спестявания - едва 2900 лв, сочи още официалната декларация на политика.

Иванов, който е съпредседател на Дясна България с Радан Кънев, атакува замесените в сделки с Артекс, като кой знае защо пропуска единствено най-евтината сделка с въпросната фирма. Тя е в полза на жената на председателя на ВКС съдия Лозан Панов.

Той не е споделял и че съпругата му е купила апартамент в София за 150 евро квадратен метър, каквато цена със сигурност на пазара няма.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

  • читател

    А и Пинокио ли... И ти ли Бруте, ДАкаща Българо, о идвай...

  • читател

    Бай Радан защо мълки като х.., а Полита П... като п...? Няма ли да има разследнавия, морален съд? Генерал Джудже също защо не се изправи като морелен стожер?

  • хаха

    Тоя брадясал кретен дето се прави на много морален, а бягаше от работа като министър и ядеше банички с партийни пари, сега няма ли да обясни сделката на жена си и парите и, няма ли КОНПИ да го разследва?

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм