Румен Радев с още два евтинджоса! Купува - продава!

Автор:
Понеделник, 08 Април 2019 11:28
Румен Радев - най-добрият военен брокер на недвижимости Румен Радев - най-добрият военен брокер на недвижимости

Освен скандално евтиният луксозен апартамент от 143 квадрата в нова кооперация в столичния квартал Гео Милев, който Румен Радев закупува на цена 605 евро квадрата, днешният президент на България завъртял още две евтинджос за него сделки, докато бил шеф на авиобаза Граф Игнатиево.

Радев купил на преференциални цени ведомствено жилище, ремонтирал го и го продал на тройна цена. Става въпрос за жилище от 112 квадрата плюс мазе от 9 квадрата в Пловдив.

Докато тече капиталният ремонт в жилището, Радев ползва друг ведомствен апартамент - този път под наем, което е в разрез с правилата дори в армията: един служещ да ползва два ведомствени апартамента едновременно.

Извършил ремонта на новозакупеното жилище от военните, Радев набързо го продава, за да спечели по пазарни цени, като продължава да живее в другото ведомствено жилище.

Три години по-късно се сдобива с луксозен апартамент в столичниая кв. Гео Милев - вече като шеф на Военно-въздушните сили, в нова кооперация при смешната цена от 600 евро на квардат.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЗА РАДЕВ - ВОЕННИЯТ БРОКЕР НА НЕДВИЖИМОСТИ.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • читател

  Шофьорът на самолет Радев се оказва не само добър правейки лупинги из въздуха, но и окомуш предприемач с недвижими имоти. На тънка поста закупува от армията, ремонтира и после на пазарна цена продава. Машалах браво.

 • читател

  Бабо Доро, докато пасеш козите, наш"то момче, шофьорчето на самолет Радев върти далаверки с имоти на гърба на армията.https://www.flagman.bg/news/2018/11/22/tn/154288035879584.jpeg

 • графа

  И съветникът му и секретар по вътрешна политика с евтини апартаментчета.
  https://www.24chasa.bg/novini/article/7387927

 • читател

  Полина П. мълчи като п..ка, относно имотните далавери на бомбето Радев... Както и всички ДСБ сайтове.Защо ли?

 • читател

  Бомбето Радев с нов сериал - продължение на Бени Хил. Шофьорът на самолет поискал днес на съвета разследване за апартаментгейт!?! Ами нали той сега е топ звездата с всички шансове да получи Оскар за комик на всички времена. В нелепото искане бил поддържан само от Мадал Лъжа известна приватизаторка и изритана от МС за съмнения за корупция. Браво, бомбе, браво Радев!

 • читател

  А Иво Христов, не милионерът с Мокета, а съветникът на бомбето Радев, на каква ли цена нотариално е изповядал сделката за недвижимите си имоти?

 • Панов

  Артекс са входирали писмо до президента Радев, с искане да вземе отношение относно спиравето на строежа на небостъргача в Лозенец. Чакаме решението на президенството.

 • читател

  Бомбето Радев го погна Антимафия за далаверите с апартаментите.

 • читател

  Скандалът с брокера на имоти и бивш шофьор на самолет Радев продължава. Купува на ниски цени в Пловдив от МО 112м2 монолит за 40 700лв. и след две години го продава с горница 22000лв. И това са цифрите по нотариалните актове, а реалната цена на продажбата му само той и купувачите си знаят. И ако при случайте с имотите на ГЕРБ казусите са морални - тук има явно ощетяване именно на държавата България и МО чрез закупуване на ниски цени и последваща спекула с апетитния имот.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм